Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties. Bijna alle cursussen kunnen ook online gevolgd worden.

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

ArcGIS Desktop City Engine

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

De cursus ArcGIS Desktop City Engine duurt 2 dagen en kost €895,-. Esri CityEngine is een stand-alone softwareproduct dat functionaliteit biedt op het gebied van architectuur, stadsplanning, entertainment, simulatie, 3D GIS modellen voor het efficiënt creëren van smart cities. Als voorkennis is ArcGIS Desktop Basis vereist. Centraal in deze cursus staat het gebruik van ArcGIS Desktop bij City Engine vraagstukken. De cursus start met een korte introductie en herhaling van basisvaardigheden ArcGIS. Daarna worden een aantal cases specifiek op uw domein uitgevoerd. U doet diverse oefeningen. Na de cursus kunt u in uw eigen werkomgeving daar verder aan werken en er meteen uw voordelen van hebben.

Leerdoelen

  • Cursus ArcGIS City EngineArcGIS Desktop inzetten voor City Engine vraagstukken
  • Herhaling basisvaardigheden
  • Specifieke cases op uw domein uitvoeren

Voer de volgende code in: captcha

Sluit Menu
×

Winkelmand