Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties. Bijna alle cursussen kunnen ook online gevolgd worden.

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

AutoCAD 2D Basis (AutoDesk Gecertificeerd)

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

De  cursus AutoCAD 2D Basis met AutoDesk Certificaat duurt 4 dagen en kost €995,-. Na het voltooien van de cursus ontvangt u een officieel AutoDesk certificaat. De cursus is bedoel voor mensen zonder enige ervaring met AutoCAD 2D. De cursist krijgt inzicht in de structuur van het pakket. U leert hoe een tekening efficiënt kan worden geconstrueerd.

Inhoud

In de cursus Autocad 2D Basis ligt de nadruk op de praktische kant van het tekenen. De interface en instellingen worden doorgenomen waarna gestart wordt met praktijkopdrachten. Er worden verschillende objecten getekend, denk hierbij aan: lijnen, cirkels, bogen, rechthoeken en driehoeken. Vervolgens wordt gekeken naar hoe objecten gemodificeerd kunnen worden: verwijderen,roteren, verplaatsen, schalen, spiegelen, etc. Aan de tekeningen worden vervolgens teksten en tabellen toegevoegd voor extra informatie. Het gebruik van lagen in tekeningen is belangrijk om zaken te kunnen scheiden. Verder gaan we nog kijken naar objectsnaps en grips. Ook besteden we tijd aan het maken van blocks en het arceren van oppervlakte. Ook wordt de verhouding model- en paperspace behandeld. Op het laatst gaan we allerlei elementen bemeten en het geheel netjes uitprinten.

Leerdoelen van deze cursus:

  • bekend worden met de interface en instellingen
  • objecten kunnen tekenen, modificeren en verwijderen
  • tekeningen voorzien van informatie (o.a. maten)
  • werken met lagen

Na deze cursus ontvangt de cursist een AutoDesk Certificaat.

Heeft u de basis van AutoCAD al onder de knie volg dan de cursus AutoCAD 2D gevorderd.

Voer de volgende code in: captcha

Sluit Menu
×

Winkelmand