Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties. Bijna alle cursussen kunnen ook online gevolgd worden.

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

AutoCAD 2D Update

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

De cursus AutoCAD Update duurt 2 dagen en kost €695,-. Door de jaren heen heeft AutoDesk steeds weer nieuwe en verbeterde versies op de markt gebracht. Wilt u de meest recente versie van AutoCAD of AutoCAD LT optimaal benutten?  In deze  cursus wordt ingegaan op de nieuwste versie van AutoCAD (LT). De onderwerpen zijn geselecteerd op bruikbaarheid voor de praktijk. Na deze cursus bent u weer helemaal bij de tijd. De training is bedoeld voor mensen die al met AutoCAD werken en gericht op versie 2009 of later.

Inhoud

De cursus AutoCAD 2D Update wordt gegeven in kleine groepen waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Er wordt gewerkt met Nederlands lesmateriaal Na deze cursus bent u in staat om zelfstandig 2D-tekeningen te maken met de laatste versie van AutoCAD. De laatste technieken en toevoegingen worden behandeld.

Leerdoelen van deze cursus:

  • gebruik maken van de meest recente functies binnen AutoCAD

Bekijk al onze cursussen op alfabet.

Voer de volgende code in: captcha

Sluit Menu
×

Winkelmand