Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

50 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online), In company 

Cursus: AutoCAD 2D Update 

De cursus AutoCAD 2D Update duurt 2 dagen en kost €695,- excl. BTW.

Omschrijving

Door de jaren heen heeft AutoDesk steeds weer nieuwe en verbeterde versies AutoCAD 2D op de markt gebracht. In deze cursus wordt ingegaan op de nieuwste versie van AutoCAD (LT). 

Inhoud 

De onderwerpen zijn geselecteerd op bruikbaarheid voor de praktijk. Na deze cursus bent u weer helemaal bij tijd. De training is bedoeld voor mensen die al met AutoCAD werken en gericht op versie 2009 of later.

De cursus AutoCAD 2D Update wordt gegeven in kleine groepen, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Er wordt gewerkt met Nederlands lesmateriaal. Na deze cursus bent u in staat om zelfstandig 2D-tekeningen te maken met de laatste versie van AutoCAD. De laatste technieken en toevoegingen worden behandeld.

Dagindeling

De cursusdag begint met een korte presentatie waarin de nieuwste functies worden besproken. Hierna gaat u zelf aan de slag met deze nieuwe functies aan de hand van verschillende praktijkoefeningen. Ook is er ruimte voor vragen over specifieke toepassingen van de update binnen uw eigen functie.

Leerdoelen

  • Gebruik maken van de meest recente functies binnen AutoCAD

    NeeJa


    Wellicht heeft u ook interesse in: