Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties. Bijna alle cursussen kunnen ook online gevolgd worden.

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

AutoCAD Civil 3D Survey

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

De cursus AutoCAD Civil 3D Survey duurt 2 dagen en kost €700,-. Voorkennis van AutoCAD Civil 3D is een vereiste. Voor het verwerken van meetgegevens is het noodzakelijk om een werktekening in te richten. Die zorgt ervoor dat alle gemeten lijnen en objecten op de juiste manier geclassificeerd worden. Tijdens deze basisopleiding leert de cursist de landmeetkundige basisfunctionaliteit en mogelijkheden in AutoCAD Civil 3D kennen.

Inhoud

Tijdens de cursus AutoCAD Civil 3D Survey wordt begonnen met belangrijke instellingen die van toepassing zijn voordat begonnen wordt met tekenen. Daarna wordt gewerkt aan het inrichten van een werktekening (template) en codebibliotheken. Eventueel wordt er buiten gecodeerd gemeten met een GPS-rover (of eigen apparatuur). Vervolgens kunnen deze metingen verwerkt worden. De daaruit volgende tekening kan bewerkt en klaargemaakt worden voor oplevering.

Leerdoelen tijdens deze cursus:

  • belangrijke instellingen leren kennen
  • ingemeten gegevens omzetten naar een werktekening
  • lijnen en objecten classificeren
  • tekening gereed maken voor oplevering

Bekijk al onze cursussen op alfabet.

Voer de volgende code in: captcha

Sluit Menu
×

Winkelmand