Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties. Bijna alle cursussen kunnen ook online gevolgd worden.

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

AutoCAD MAP 3D Basis

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

De cursus AutoCAD MAP 3D Basis duurt 3 dagen en kost €995,-. AutoCAD Map 3D is de brug tussen computer aided design (CAD) en geografische informatie systemen (GIS) door een directe toegang te bieden tot gegevens, onafhankelijk van waar deze zijn opgeslagen. AutoCAD Map 3D voor modelgebaseerde planning en management van infrastructuren helpt u bij het integreren van CAD- en GIS gegevens. AutoCAD Map 3D software is onderdeel van de Autodesk Infrastructure Design Suite, een uitgebreide BIM for Infrastructure oplossing.

Inhoud

De cursist leert 3D kaarten te bewerken en te gebruiken. De cursist maakt kennis met alle GIS functies die aan AutoCAD zijn toegevoegd. Een goede kennis van AutoCAD en is een vereiste. Er wordt tijdens de cursus begonnen met het startpunt: data verzamelen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van het importeren van gescande en geogerefereerde rasterbestanden. Vervolgens kunnen brontekeningen worden toegevoegd. Er zal gekeken worden hoe bestaande data bewerkt en opgeschoond kan worden. We gaan daarnaast query opdrachten aanmaken en shapefiles en dgn bestanden inladen. Al deze bestanden kunnen we daarna ook exporteren. In MAP 3D is het daarnaast mogelijk om topologie toe te passen. Als laatste kunnen we allerlei thematische weergaves maken met behulp van classificatie en kunnen we dit nog verder ondersteunen met annotatie.

Leerdoelen tijdens deze cursus:

  • 3D-kaarten bewerken en gebruiken
  • GIS functies gebruiken binnen AutoCAD
  • Data benaderen en importeren in AutoCAD
  • Geïmporteerde data gebruiken en bewerken

Voer de volgende code in: captcha

Sluit Menu
×

Winkelmand