Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

40 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online), In company 

Cursus: Azure Cloud computing-platform basis

Omschrijving

De cursus Azure Cloud computing-platform basis duurt 3 dagen en kost € 1495.

Microsoft Azure is een cloud oplossing van Microsoft. Het wordt ingezet als infrastructuur voor de bouw, deployment en beheer van programma’s. Veel belangrijke bedrijfselementen zoals databases en hosting worden via Azure “in de Cloud” geplaatst.

Inhoud cursus: Azure Cloud computing-platform basis

In deze cursus leer je de basis kennen van Azure als Cloud platform. Ook kun je kennismaken met Microsft PowerShell om te kunnen beheren. We zullen ten eerste beginnen met een introductie over Cloud oplossingen. Waarna er portalen ingesteld en gebruikt zullen worden. Er zullen virtuele machines en netwerken worden aangemaakt. Ook zal er geleerd worden om met Microsoft PowerShell om te gaan.

In deze training krijg je hands-on instructies en oefen je met het implementeren van Azure. Tijdens deze training krijg je de basis van de verschillende cloud concepten maar ook specifieke functies die je kunnen helpen bij de dagelijkse administratie en cloud behoeften. Je leert verschillende Azure concepten en de basis van het implementeren van subscriptions, websites, virtual machines, opslag, virtual networks, databases en Microsoft Active Directory.

Deze training is voor IT professionals met weinig kennis van cloud oplossingen die meer willen leren op gebied van Microsoft Azure. Deze cursus geeft je de basis om er mee te kunnen werken, of je nu een systeembeheerder, ontwikkelaar of database specialist bent. Bij alle functies is deze training van toepassing.

Na afronding van deze cursus kun je:

  • Inschrijven


    ContactlesOnline mee doen