Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

MOOC: Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) – Deel 1

Omschrijving

De Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) is een basisregistratie waarin de gemeentelijke gegevens over alle gebouwen en adressen zijn opgenomen. Het betreft een van de basisregistraties in het overheidsstelsel van basisregistraties. Gemeenten zijn bronhouders voor de BAG en dragen hiermee de verantwoordelijkheid voor de opgenomen gegevens en de kwaliteit daarvan. Deze E-learning is bedoeld voor nieuwe BAG-medewerkers die de beginselen van de BAG moeten leren om minimaal te kunnen functioneren als BAG-medewerker.

De cursist krijgt de mogelijkheid om in een eigen tempo, via een online tooling, de BAG kennis tot zich te nemen. Elk onderwerp wordt in verschillende vormen aangeboden, in tekstblokken, figuren, filmpjes en oefenvragen. De cursussen zijn modulair opgebouwd. De module gaat vergezeld van achtergrondmateriaal: een uittreksel uit het handboek
van offshore landmeetkunde.

De deelnemer kan de cursus in een eigen tempo doorlopen. Door de herhalingen en de oefeningen beheerst de deelnemer de basisstof beter dan in een mondelinge overdracht.

De cursus is doorspekt met oefenopdrachten waarbij er bij elke vraag en antwoord toelichting en uitleg wordt gegeven. Aan het einde van elke module kan een resultatenoverzicht worden gedownload om de toelichtingen later nog eens terug te lezen.

  • Ja, ik wil deze MOOC doen

 

    De volgende modules worden behandeld: