Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties. Bijna alle cursussen kunnen ook online gevolgd worden.

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

Bentley Map Beheer

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

De cursus Bentley Map Beheer duurt 2 dagen en kost € 995,-. Bentley Map is een Geografisch Informatie Systeem (GIS), gericht op organisaties die zich bezighouden met het plannen, ontwerpen, bouwen, en beheren van de infrastructuur. Bentley Map is een applicatie die werkt op het standaard tekenpakket MicroStation, met uitgebreide functionaliteiten voor het creëren, beheren, en analyseren van geografische gegevens.

Inhoud

In deze cursus ligt het accent op inrichting en beheer van de werkomgeving voor Bentley Map met behulp van de aparte applicatie van Bentley genaamd: GeoSpatial Administrator(GSA). In Geospatial Administrator worden vooraf door de beheerder geografische objecten (feature definitions) gedefinieerd, inclusief bijbehorende plaatsings-, wijzigings- en annotatiecommando’s. Deze feature definitions worden opgeslagen in een geografisch project (XFM-schema). Samen met andere voorzieningen, zoals projectspecifieke interface-onderdelen en coördinaatsystemen, verwijzingen naar grafische bronnen, en topologieën. Op basis van deze gegevens genereert Bentley Geospatial Administrator vervolgens automatisch MicroStation-workspaces, plus de benodigde Bentley Map-bestanden.

Leerdoelen tijdens deze cursus:

  • Beheren van gegevens in Bentley Map
  • Gebruik maken van GeoSpatial Administrator
  • Vanuit GSA een workspace kunnen maken inclusief bestanden

Wilt u een andere cursus volgen? Bekijk al onze cursussen op alfabet.

Voer de volgende code in: captcha

Sluit Menu
×

Winkelmand