Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

40 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online), In company 

Boek: AutoCAD 2021

Omschrijving

In dit boek wordt AutoCAD 2021 zeer uitgebreid behandeld. De uitleg is duidelijk en er staan ook veel oefeningen in. Als je AutoCAD wilt leren zou je hier een trial kunnen downloaden en dan met dit boek aan de slag gaan. Dan kom je met zelfstudie een heel eind.

AutoCAD wordt breed toegepast in de geosector om geografische kaarten mee te maken en bij het opbouwen en bijhouden van de geo basisregistraties. En het wordt ook toegepast in de aanpalende vakgebieden de Bouw en Civiel. Vrijwel alle geoprofessionals zijn we bekend met AutoCAD of met een ander CAD pakket zoals MicroStation. In Nederland wordt meestal getekend volgens de Nederlands CAD Standaard (NLCS).  De NLCS bevat afspraken voor het omgaan met metadata, digitaal tekenen, het uiterlijk van de tekening en – vooral – de bestandsopbouw van 2D tekenwerk. Er zijn afspraken voor de benaming van te tekenen objecten, laagindeling, lijnstijlen, het gebruik van arceringen symbolen, etc.

Weet je al heel veel van AutoCAD maar loop je tegen bepaalde specifieke problemen aan? Dan is een Online Support AutoCAD een aanrader.

    Korting

    Bij aankoop van een boek ontvangt u 10% korting op een cursus naar keuze uit de cursuscatalogus.

    Cursus volgen

    Het is mogelijk om bij ons een cursus te volgen, onder begeleiding van een ervaren docent.

    De volgende cursussen zijn gerelateerd aan dit boek: