Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

50 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online), In company 

Cursus: BricsCAD Gevorderd

De BricsCAD cursus duurt 2 dagen en kost € 795,- excl. BTW.

Omschrijving BricsCAD cursus

De cursus BricsCAD Gevorderd is bestemd voor iedereen die de basistechnieken al beheerst en meer uit dit programma wil halen. Na afloop van deze training kent BricsCAD geen geheimen meer voor u.

Inhoud BricsCAD

Tijdens de cursus leert u alle technieken van dit CAD-programma kennen die niet tijdens de basiscursus aan bod zijn gekomen. Tijdens de cursus wordt gestart met een korte herhaling van de basiscursus. Vervolgens wordt er gekeken naar selectiemethoden, filterselecties, groups, drag- en dropfuncties en qselect.

Dagindeling

Dag 1

De cursus begint met een presentatie waarin de basisprincipes van BricsCAD worden herhaald. Hierna krijgen de cursisten uitleg over de verschillende selectiemethoden en gaan met deze oefenen. Op deze dag gaan de cursisten aan de slag met block-definities en block-attributen, paperspace layout en viewport-opties en plot setting en page setup.

Dag 2

Op de tweede cursusdag worden de principes van de eerste dag nog eens kort behandeld en hierna uitgebreid met geavanceerdere oefeningen. Ook wordt er op deze dag een inleiding in lisp-routines gegeven.

Leerdoelen

 • Bekend worden met de gevorderde functies binnen BricsCAD.
Kennis van de volgende onderwerpen:
 • Block-definities en block-attributen.
 • Paperspace layout en viewport-opties.
 • Plot setting en page setup.
 • Inleiding in lisp-routines.

  NeeJa


  Wellicht heeft u ook interesse in:

  •