Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

50 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online), In company 

Cursus: BricsCAD voor AutoCAD kenners

De cursus BricsCAD voor AutoCAD kenners duurt 2 dagen en kost €795,- excl. BTW.

Omschrijving

Met deze opleiding maken we van u, een AutoCAD kenner, ook BricsCAD kenner. In de cursus worden vergelijkingen met AutoCAD gemaakt zodat de overgang vloeiend verloopt. 

Inhoud 

Deze cursus is geschikt voor mensen die AutoCAD reeds goed kennen, maar ook veel te maken hebben of krijgen met BricsCAD. Er zitten wat verschillen tussen beide softwarepakketten. Daarom wordt er gekeken naar de taal van AutoCAD en hoe zich dat vertaald in BricsCAD. Welke functies zijn hetzelfde en welke wezenlijk verschillend? En wat zijn de mogelijkheden van uitwisseling? Op al deze vragen zal tijdens de cursus BricsCAD voor AutoCAD kenners een antwoord gegeven worden.

Dagindeling

Dag 1

De cursus begint met een presentatie waarin de functie en mogelijkheden van BricsCAD wordt uitgelegd. Dit wordt opgevolgd met een duidelijke uiteenzetting van de verschillen tussen BricsCAD en AutoCAD. Hierna maakt u kennis met de interface van BricsCAD. De docent zal de functies en hun plaats bespreken. Hierna gaat u met diverse praktijkoefeningen zelf aan de slag met BricsCAD om het programma onder de knie te krijgen.

Dag 2

Op de tweede cursusdag worden de basisprincipes van de eerste dag herhaald en wordt er verder geoefend met BricsCAD. Er wordt geoefend met de geavanceerde tekenfuncties en de mogelijkheden voor uitwisseling. Ook is er op deze dag ruimte voor eigen inbreng van de cursisten en de vragen die zij hebben vanuit hun eigen vakgebied.

Leerdoelen

  • Bekend worden met BricsCAD
  • Verschillen kennen tussen AutoCAD en BricsCAD

    NeeJa


    Wellicht heeft u ook interesse in:

    •