Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties. Bijna alle cursussen kunnen ook online gevolgd worden.

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

BricsCAD voor AutoCAD kenners

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

De cursus BricsCAD voor AutoCAD kenners duurt 2 dagen en kost €750,-. Deze cursus is geschikt voor mensen die AutoCAD reeds goed kennen maar ook veel te maken hebben of krijgen met BricsCAD. In de cursus worden vergelijkingen met AutoCAD gemaakt zodat de overgang vloeiend verloopt. Met deze opleiding maken we van u, AutoCAD kenner, ook BricsCAD kenner. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

Inhoud

Er zitten nogal wat verschillen tussen beide software pakketten. Daarom wordt gekeken naar de taal van AutoCAD en hoe noemen ze dat in BricsCAD. Welke functies zijn hetzelfde en welke wezenlijk verschillend? Welke functies heeft BricsCAD wel, en AutoCAD niet, en andersom? En wat zijn de mogelijkheden van uitwisseling? Op al deze vragen zal tijdens de cursus BricsCAD voor AutoCAD kenners een antwoord gegeven worden.

Leerdoelen tijdens deze cursus:

  • Bekend worden met BricsCAD
  • Vertaling kunnen maken tussen AutoCAD en BricsCAD
  • Verschillen kennen tussen AutoCAD en BricsCAD

Bekijk alle cursussen op alfabet

Voer de volgende code in: captcha

Sluit Menu
×

Winkelmand