Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties. Bijna alle cursussen kunnen ook online gevolgd worden.

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

AutoCAD 3D-Models

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

De cursus AutoCAD 3D-models duurt 2 dagen en kost €750,-.  AutoCAD van AutoDesk wordt breed toegepast voor het maken van 3D tekeningen. U gebruikt AutoCAD nog alleen maar voor tweedimensionale tekeningen, maar u wilt graag de stap maken naar 3D tekenen en uw ideeën in 3D presenteren? Gedurende een periode van 2 dagen leert u tijdens de cursus hoe u ruimtelijk tekent en ontwerpt.

Inhoud

Tijdens de cursus AutoCAD 3D-models leert u alle technieken en processen die nodig zijn om professionele 3D-modellen te maken. Na afloop van de AutoCAD 3D-training bent u in staat om 3D- draad-, vlakken- en volumemodellen te maken en te manipuleren. Het werken/tekenen in 3D wijkt sterk af van het werken in 2D hoewel kennis van AutoCAD 2D zeker goed van pas komt. In deze intensieve training zal veel aandacht worden besteed aan praktijkgerichte oefeningen.

Leerdoelen tijdens deze cursus:

  • 3D-tekeningen maken
  • Draad-, vlakken- en volumemodellen maken
  • Draad-, vlakken- en volumemodellen manipuleren

Bekijk al onze cursussen op alfabet.

Voer de volgende code in: captcha

Sluit Menu
×

Winkelmand