Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties. Bijna alle cursussen kunnen ook online gevolgd worden.

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

FME Python

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

De cursus FME Python duurt 2 dagen en kost € 995,-. Als voorkennis wordt FME Basis  en Python Basis vereist.

Inhoud

De programmeertaal Python kan in FME gebruikt worden om verscheidene taken uit te voeren. In deze cursus leer je op verschillende plekken Python te gebruiken in je FME workbench. Er zijn vier mogelijkheden om Python te gebruiken in je FME workbench. Je hebt een transformer genaamd PythonCaller. Deze kan je gebruiken om een Python script te runnen in je workbench om taken uit te voeren die niet mogelijk zijn met de standaard FME tools of transformers. Je kunt een Pythonscript runnen bij het starten van je workbench en bij het afsluiten. Dit is een goede manier om de functionaliteit van je workbench uit te breiden of om de output te openen met een ander programma dan de Inspector. Als laatste kun je een Python script gebruiken bij je parameters, bijvoorbeeld bij het instellen van een parameter die uit andere parameters berekend wordt. In deze eendaagse cursus leer je alle vier deze mogelijkheden kennen. Enige voorkennis van FME en Python is vereist.

Leerdoelen tijdens deze cursus:

  • De cursist kan zelf een opstart en / of afsluit script schrijven in FME met behulp van Python
  • De cursist kan een PythonCaller gebruiken in zijn workbench
  • De cursist kan in zijn workbench parameters scripten

Voer de volgende code in: captcha

Sluit Menu
×

Winkelmand