Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties. Bijna alle cursussen kunnen ook online gevolgd worden.

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

Cursusontwikkeling

Geo-ICT Cursusontwikkeling, Passen OnderwijsGeo-ICT Training Center, Nederland heeft cursussen en curricula ontwikkeld voor meerdere organisaties. In zeer omvangrijke cursusontwikkeling is de hbo Geo-ICT voor NOVI en de mbo Geo-ICT Keuzemodulen voor het Radius College. Wij volgen voortdurend de geo markt en we spelen daar met onze cursusontwikkeling meteen op in.

Geo-ICT Training Center, Nederland volgt de ontwikkelingen in de geosector op de voet. We ontwikkelen voortdurend nieuwe cursussen waarmee  starters in de geosector een flitsende start kunnen maken in ons vakgebied. Hieronder de laatste nieuwe cursussen.

NIEUWE CURSUSSENDagenPrijs
Apache Cassandra2€995,-
Apache Kafka2€995,-
Docker en Kubernetes3€1395,-
Elastic search2€995,-
RabbitMQ2€995,-
Redis3€1395,-
SAS Visual Data Mining and Machine Learning2€995,-
SAS Visual Statistics2€995,-
Cocon TheWeb1€695,-
Qlik Sense3€1395,-

mbo Geo-ICT Keuzedelen

Cursusontwikkeling: Geo-ICT Training Center, Nederland heeft samen met het Radius College de Geo-ICT Keuzemodulen ontwikkeld

Samen met en voor het Radius College hebben we de mbo keuzedelen Inleiding Geo-Informatie ( Code K0356 ) en Geo-ICT (Code K0044 ) ontwikkeld. Deze keuzedelen in het mbo hebben samen een studiebelasting van 720 uur. Studenten die deze keuzedelen hebben behaald kunnen na het mbo(4) een vrijstelling van 30 EC studiepunten behalen in deeltijd hbo Geo-ICT van Hogeschool NOVI.

De mbo keuzedelen staan geregistreerd bij de landelijke Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

We helpen mbo instituten die deze keuzedelen willen invoeren graag op gang. We kunnen u het cursusmateriaal verstrekken en indien gewenst ook (bevoegde) docenten. Gemakkelijker kunnen we het niet maken.

Interesse? Download de informatie over de inhoud en de kosten.

Cursusontwikkeling: Geo-ICT Training Center, Nederland heeft de hbo Geo-ICT ontwikkeld voor NOVI.hbo ICT: Geo-ICT

Voor NOVI Hogeschool hebben wij de erkende hbo ICT / Geo-ICT ontwikkeld. Dit is een deeltijd hbo opleiding die je naast je werk kunt volgen. Je hebt een middag / avond per week les in Utrecht. Digitale ruimtelijke informatie wordt door steeds meer organisaties en bedrijven gebruikt als basis voor het inrichten van de bebouwde omgeving. Daarnaast wordt het gebruikt voor praktische toepassingen zoals het maken van overzichtskaarten van kabelen leiding netwerken. Door nieuwe methoden van inwinning komt er steeds meer ruimtelijke informatie digitaal beschikbaar. Dit biedt een sterk groeiend aantal toepassingen en daarmee carrièremogelijkheden.

Zou je bij ons als trainee bij willen werken? Dan betalen we voor u deze deeltijd hbo opleiding. Je volgt één dag per week les en 4 dagen per week werk je bij een van onze opdrachtgevers. Interesse?

Mail je CV naar info@geo-ict.nl

KernGIS

In 2014 hebben we voor Rijkswaterstaat een 2 daagse cursus KernGIS voor zowel ‘nat’ als ‘droog’ ontwikkeld. We hebben inmiddels ruim 60 medewerkers van Cursusontwikkeling: Geo-ICT Training Center, Nederland heeft de cursus KernGIS ontwikkeld voor RijkswaterstaatRijkswaterstaat  en van bedrijven die werken voor Rijkswaterstaat opgeleid. Klik op cursus KernGIS  om u aan te melden.

Wij hebben een virtual machine ingericht met ArcGIS en KernGIS. Daarnaast heeft onze docent samen met specialisten van Rijkswaterstaat een cursusboekje ontwikkeld met diverse oefeningen. 

De VM, met data en oefeningen vormen samen het cursus materiaal. Heeft u een leslokaal of kantoor beschikbaar? Onze docent stelt zijn laptops op en we kunnen de cursus voor u, bij u op locatie gaan draaien.

QGIS voor Natuurmonumenten

Geo-ICT Training Center, Nederland heeft bij Natuurmonumenten meer dan 150 boswachters opgeleid met QGIS.Voor Natuurmonumenten hebben we een maatwerk cursus QGIS ontwikkeld. Sinds 2016 hebben we 180 medewerkers deze cursus gevolgd. De cursus is opgenomen in onze catalogus. Klik op QGIS / Natuurmonumenten om u aan te melden.

Geo-ICT Training Center, Nederland heeft bij Utrechts Landschap meer dan 20 mensen opgeleid in QGISVoor Utrechts Landschap hebben we een maatwerk cursus QGIS ontwikkeld. Sinds 2018 hebben meerdere medewerkers deze cursus gevolgd. De cursus is opgenomen in onze catalogus. Klik op QGIS / Landschappen om u aan te melden.

Sluit Menu
×

Winkelmand