Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

Data-analyse

Data-analyse is inkomst. We geven diverse Matlab, Python en R cursussen in Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Eén keer per kwartaal geven 4 de 8 daagse Leergang Data-analyse. Onze docenten en data-analisten brengen als extra mee dat zij ook weten waar (gratis) geografische data is te vinden waarmee ze resultaten van data-analyse visualiseren.

Google Bigdata Query GIS

Woensdag 7 augustus in Rotterdam

BigQuery GIS is het datawarehouse van Google in de cloud. U kunt miljarden rijen met geo-informatie in seconden scannen. Het is ook verrassend goedkoop en gemakkelijk te gebruiken. Het opvragen van terabytes aan gegevens kost alleen centen en u betaalt alleen voor wat u gebruikt, omdat er geen kosten vooraf zijn.

2 dagen – Rotterdam – €1095,-

Atlas.ti

Woensdag 7 augustus in Rotterdam

In deze cursus leert u werken met Atlas.ti. Dit is een krachtige tool voor de kwalitatieve analyse van grote hoeveelheden tekstuele, grafische, audio- en video gegevens. Deze tool helpt je om je data op een creatieve, maar ook systematische manier te ordenen, opnieuw samen te stellen en te beheren. 

3 dagen – Rotterdam – €1395,-

Azure Cloud computing-platform basis

Woensdag 6 november in Apeldoorn

Microsoft Azure is een cloud oplossing van Microsoft. Het wordt ingezet als infrastructuur voor de bouw, deployment en beheer van programma’s. Veel belangrijke bedrijfselementen zoals databases en hosting worden via Azure “in de cloud” geplaatst. 

3 dagen – Apeldoorn – €1395,-

Google Bigdata Query

Woensdag 7 augustus in Rotterdam

BigQuery is het datawarehouse van Google in de cloud. Het kan miljarden rijen in seconden scannen. Het is ook verrassend goedkoop en gemakkelijk te gebruiken. Het opvragen van terabytes aan gegevens kost alleen centen en u betaalt alleen voor wat u gebruikt, omdat er geen kosten vooraf zijn.

3 dagen – Rotterdam – €1395,-

Leergang Data-analyse

Dinsdag 17 september in Apeldoorn

De inhoud heeft de focus op praktische oefeningen waardoor de professionals goed voorbereid worden voor hun (toekomstige) werkomgevingen.   

8 dagen – Apeldoorn – €2995,-

Matlab

Woensdag 7 augustus in Rotterdam

Matlab is een softwarepakket dat in de jaren zeventig door Cleve Moller is ontworpen. Deze cursus vormt een inleiding in deze krachtige softwareomgeving dat breed wordt ingezet in de academische wereld en in de industrie. Het doel van de cursus is de cursist vertrouwd te maken met het interface en de rekenfunctionaliteit van het pakket

3 dagen – Rotterdam – €1395,-

Pyspark met apache

Dinsdag 13 augustus in Rotterdam

Apache Spark is een krachtige, open-source processing engine voor Big Data in het Hadoop cluster. Met Spark is het mogelijk om datasets die verschillen in aard en bron te verwerken. De grootste voordelen van Apache Spark zijn snelheid, gebruiksgemak, het combineren van SQL, streaming en complexe analyses en het feit data Spark overal kan draaien.

2 dagen – Rotterdam – €995,-

Python en Datascience

Maandag 5 augustus in Eindhoven

De cursus is bedoeld voor data-analisten, die Python en de Python libraries willen gebruiken in Data Science projecten. Om aan deze cursus te kunnen deelnemen is kennis van en ervaring met een willekeurige programmeertaal of pakket zoals SPSS, Matlab of VBA wenselijk. De beginselen van Python worden op de eerste dag behandeld. 

4 dagen – Eindhoven – €1999,-

R GGPlot

Vrijdag 16 augustus in Rotterdam

Deze cursus is geschikt voor mensen die al kunnen R programmeren en die nu kennis willen maken met dit bijzonder krachtige package. Het analyseren van data wordt gedaan voor verschillende redenen: het ontdekken van trends in de data, het identificeren van uitschieters of het opsporen van bruikbare informatie. 

2 dagen – Rotterdam – €995,-

R Programmeren

Donderdag 7 november in Amsterdam

Het softwarepakket R, ontworpen door Ross Ihaka en Robert Gentleman, is speciaal ontwikkeld voor statistiek en data-analyse. Het is een gebruiksklare versie van de programmeertaal S. Het grote voordeel van R is het object georiënteerde karakter waardoor het vrij eenvoudig is uit te breiden met packages.

3 dagen – Amsterdam – €1395,-

R Spatial

Vrijdag 16 augustus in Rotterdam

R is een van de meest gebruikte wetenschappelijke statistiekpakketten en wordt ook steeds meer gebruik voor geo-spatial analyse. QGIS is een opensource GIS systeem die in alle sectoren wordt toegepast.

2 dagen – Rotterdam – €995,-

SPSS

Woensdag 7 augustus in Rotterdam

Door de gebruiksvriendelijke interface en het grote aanbod aan functionaliteit is SPSS een van de meest gebruikte data-analyse pakketten. Deze cursus vormt een eerste inleiding. Het doel van de cursus is om de cursist kennis te laten maken met het analyseren en presenteren van kwantitatieve gegevens. 

3 dagen – Rotterdam – €1395,-

STATA

Woensdag 7 augustus in Rotterdam

Als voorkennis is basiskennis statistiek vereist. Het statistiekpakket STATA werd oorspronkelijk op de markt gebracht door StataCorp. Het is een sterk analysepakket waarmee statistische analyse en datasimulaties snel en handig te maken zijn. 

3 dagen – Rotterdam – €1395,-

STATA Spatial

Dinsdag 6 augustus in Rotterdam

STATA is een statistisch software pakket om data te beheren en analyses uit te voeren. StataCorp is het bedrijf achter STATA. Er is ook de mogelijkheid om ruimtelijke analyses uit te voeren.

1 dag – Rotterdam – €695,-

Qlik Sense GeoAnalytics

Maandag 7 oktober in Rotterdam

In deze 2-daagse cursus leer je aan de hand van praktische voorbeelden de basis functionaliteiten
van Qlik GeoAnalytics kennen. Je krijgt inzicht in de opties van verschillende kaartlagen.

2 dagen – Rotterdam – €1095,- 

Qlik Sense

Maandag 7 oktober in Rotterdam

In deze cursus leer de je de basics van Qlik Sense kennen. Met Qlik Sense kun je data uit verschillende gegevensbronnen bewerken, analyseren en visualiseren. Met Qlik Sense bouw je slimme dashboards op basis van verschillende soorten data die het makkelijker maken om goede data gedreven beslissingen te nemen.

3 dagen – Rotterdam – €1395,- 

Power BI Desktop

Donderdag 15 augustus in Eindhoven

Power BI Desktop is ontworpen voor analisten. Geavanceerde interactieve visualisaties worden gecombineerd met ingebouwde gegevensquery’s en -modellering. Maak en publiceer uw rapporten in Power BI, zodat u anderen overal en altijd kan voorzien van tijdige inzichten.

1 dag – Eindhoven – €449,-

SAS Visual Analytics

Dinsdag 3 september in Amsterdam

In deze cursus leer je de basisfunctionaliteiten van SAS Visual Analytics kennen. Met SAS Visual Analytics kun je data uit verschillende gegevensbronnen bewerken, analyseren en visualiseren. Met SAS Visual Analytics bouw je slimme dashboards op basis van verschillende soorten data die het makkelijker maken om goede data gedreven beslissingen te nemen.

3 dagen – Amsterdan – €1395,-

Sluit Menu
×

Winkelmand