Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

Databases

Iedere maand geven wij cursussen Basis SQL, Geodatabase, PostGre en Oracle Spatial cursussen. Alle gangbare database zijn tegenwoordig ook uitgerust met spatial data-typen. De databases waar licenties zijn goed maar hebben een prijs. Er zijn ook zeer goed opensource alternatieven.

Enterprise Geodatabase in Oracle

Dinsdag 13 augustus in Rotterdam

Als voorkennis is basiskennis van (Arc)GIS en Oracle vereist. Deze cursus gaat in op de basis-aspecten van de multi-user geodatabase. Het doel van deze training is het kunnen aanmaken, instellen en beheren van een ESRI Enterprise geodatabase.

2 dagen – Rotterdam – €1095,-

Geodatabase Gebruik

Dinsdag 6 augustus in Rotterdam

Een Geodatabase geeft uw organisatie enorme mogelijkheden voor het opslaan van bestaande en nieuwe data. Gevraagde voorkennis: ArcGIS Desktop 10.x Basis

3 dagen – Rotterdam – €1485,-

Geodatabase Intro

Dinsdag 6 augustus in Rotterdam

Dit zijn de eerste 2 dagen van de 3 daagse cursus Geodatabase Gebruik. Kennis maken met ArcGIS en tegelijk de mogelijkheden van de geodatabase in het vizier krijgen: dat wordt mogelijk met deze training. Twee ArcGIS-applicaties worden gepresenteerd: ArcMap en ArcCatalog.

2 dagen – Rotterdam – €990,-

Mongo DB

Op afroep in overleg bij u of op een van onze locaties.

MongoDB is een opensource NoSQL database. Vanaf 2010 zijn NoSQL-databases steeds populairder geworden. In tegenstelling tot relationele databases zoals Oracle is de MongoDB database document georiënteerd en dat maakt het werken met semi-gestructureerde data mogelijk.

2 dagen – €895,-

MongoDB Spatial

Maandag 5 augustus in Rotterdam

MongoDB is een NoSQL, opensource database die met JSON achtige data werkt. Data wordt opgeslagen in zogenaamde “documents” in plaats van de gebruikelijke tabellen. Met MongoDB zal je sneller kunnen ontwikkelen. Makkelijker kunnen “deployen” en makkelijker kunnen opschalen. Deze cursus is voor ontwikkelaars of beheerders die al enige ervaring hebben met MongoDB.

1 dag – Rotterdam – €595,-

Oracle Spatial Basis

Maandag 5 augustus in Eindhoven

Deze cursus behandelt de opslag, syntax en semantiek van de geometrische datatypes in Oracle. Oracle Database is een databasemanagementsysteem en het vlaggenschip van Oracle. Het is ook mogelijk om ruimtelijke data in deze database op te slaan. Dan spreken we ook wel van Oracle Spatial.

4 dagen – Eindhoven – €1795,-

Oracle SQL Fundamentals

Dinsdag 3 september in Amsterdam

In de cursus Oracle SQL – Fundamentals leren de deelnemers de syntax en het gebruik van de querytaal SQL in de context van een Oracle-database. Na een introductie in relationele databases en Oracle, de Oracle-installatie, omgeving en tooling wordt ingegaan op de basisaspecten en achtergronden van SQL.

3 dagen – Amsterdam – €1499,-

PostGIS & PostgreSQL

Maandag 5 augustus in Rotterdam

Het is de opensource tegenhanger van onder andere Oracle Spatial databases. Steeds meer organisaties kiezen voor de voordelige open source oplossing. Net als Oracle Spatial bied het de mogelijkheid om ruimtelijke data op te slaan.

3 dagen – Rotterdam – €1095,-

PostgreSQL en Python

Dinsdag 6 augustus in Rotterdam

PostgreSQL is een object-relational database management system (ORDDBMS) die veel wordt gebruikt binnen bedrijven. Python is een programmeertaal die veel toepassingen heeft. Eén van die toepassingen van python is bepaalde processen binnen PostgreSQL automatiseren. Enige voorkennis van zowel python en PostgreSQL is wenselijk, maar niet noodzakelijk.

1 dag – Rotterdam – €695,-

SQL Basis

Donderdag 15 augustus in Rotterdam

SQL is de taal voor het bevragen van databases. In vrijwel alle relationele databases zoals bijvoorbeeld Oracle en PostGreSQL kan SQL worden toegepast om de data te raadplegen en te bewerken.  Als u de basis van deze taal onder de knie heeft, kunt u gemakkelijk databases opzetten, tabellen definiëren, query’s opstellen en datamanipulaties verrichten.

2 dagen – Rotterdam – €895,-

Sluit Menu
×

Winkelmand