Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

Geo-Basisregistraties

Het Stelsel van Basisregistraties speelt een belangrijke rol in het aanpakken van maatschappelijke vraagstukken. Of het nu gaat om uitrukkende hulpdiensten, het efficiënt vaststellen van het recht op uitkering, het toetsen van vergunningaanvragen of het bestrijden van fraude; alle betrokkenen hebben baat bij slim gebruik van veel gebruikte overheidsgegevens zoals adressen, persoonsgegevens, bedrijfsnamen en geo-informatie.

Leergang Medewerker BGT

Woensdag 6 november in Apeldoorn

Om de gegevens te kunnen delen, zet de Nederlandse overheid een Stelsel van Basisregistraties op. In het kader van de basisregistratie BGT verzamelt de medewerker BGT gegevens die van belang zijn.

4 dagen – Apeldoorn – €1495,-

Leergang Medewerker BAG

Dinsdag 10 september in Apeldoorn

De cursist krijgt een algemeen overzicht van de basisregistraties met een geografische component en hoe deze registraties met elkaar zijn verbonden. De cursist krijgt een demo en uitgebreide inleiding over de BAG registratie.

4 dagen – Apeldoorn – €1495,-

Leergang Medewerker BIM

Maandag 2 september in Apeldoorn

Het Bouw Informatie Model (BIM) is geen softwarepakket, applicatie of systeem. De ontwikkeling ligt dan ook niet bij één partij, maar wordt verzorgd door de gehele markt. BIM bestaat uit een aantal rollen die nauw met elkaar samenhangen. BIM is een digitale voorstelling van de fysieke en functionele kenmerken van het te bouwen object. 

8 dagen – Apeldoorn – €1995,-

Leergang Medewerker Geo-ICT

Maandag 2 september in Apeldoorn

Deze cursus is geschikt voor mensen die een hbo of universitaire opleiding hebben en werken of willen gaan werken in de Geo-ICT. De cursist krijgt brede introductie in GIS en Geo-ICT en maakt daarmee een goede start in de geo-sector.

8 dagen – Apeldoorn – €2195,-

Sluit Menu
×

Winkelmand