Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

Hydrografie

In het kort kan men zeggen dat hydrografie landmeten op het water is. Belangrijk bij hydrografie is meten, zoals de diepte, de samenstelling van het water en de zeebodem, het getij, de golven en de stroming. Deze metingen voert de hydrograaf uit vanaf het water of het land met behulp van hydrografische apparatuur en een hydrografisch vaartuig. Als enige in Nederland bieden wij de wereldwijd erkende CAT B hydrografie opleiding.

Inleiding Hydrografie

Op afroep in overleg bij u of op een van onze locaties

De cursus is bedoeld voor mensen die nog geen formele opleiding in de hydrografie hebben gehad maar nu wel steeds meer te maken krijgen met dit vakgebied. Deze cursus geeft zeer waardevolle inzichten voor managers, accountants, ingenieurs en beginnende hydrografen.

2 dagen – €900,-

Leergang Hydrografie (CAT B certificaat)

Najaar 2019 in Den Helder

Compleet hydrografie-curriculum dat alle elementaire en essentiële competenties van de hydrografische landmeter omvat, zoals gedefinieerd door de FIG / IHO / ICA International Board van ‘Standards of Competence for Hydrographic Surveyors and Nautical Cartographers (IBSC)’ voor een Categorie B-cursus.

Den Helder – Prijs: N.O.T.K.

Sluit Menu
×

Winkelmand