Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

Toepassingsgebieden

Diverse vakgebieden ontdekken dat er inmiddels een schat een geo-informatie beschikbaar is. Mensen zijn gewend aan het gebruiken van geo-informatie bijvoorbeeld via Google Earth en Webgis, of via de website van provincies of gemeenten om bijvoorbeeld de risicokaart of een bestemmingsplan van een bepaald gebied te raadplegen. Iedere ruimtelijke vakdiscipline heeft CAD- en GIS-systemen in gebruik om hun werkzaamheden te ondersteunen. We hebben meerdere toepassingsgerichte cursussen ontwikkeld. Met name het Bouw-informatie-Model (BIM) er erg in opkomst.

Intro Workshop Bouw Informatiemodel (BIM)

Op afroep in overleg bij u of op een van onze locaties

  • Wij benaderen BIM vanuit de eigenaar van het object
  • Moet u wel gaan ‘BIM-en’?
  • GIS en BIM
  • (open) standaarden…

3 dagen – €825,-

Leergang Medewerker BIM

Maandag 2 september in Apeldoorn

Het Bouw Informatie Model (BIM) is geen softwarepakket, applicatie of systeem. De ontwikkeling ligt dan ook niet bij één partij, maar wordt verzorgd door de gehele markt. BIM bestaat uit een aantal rollen die nauw met elkaar samenhangen. BIM is een digitale voorstelling van de fysieke en functionele kenmerken van het te bouwen object. 

8 dagen – Apeldoorn – €1995,-

Copernicus Programma

Op afroep bij onze locatie in  Apeldoorn

Er wordt gewerkt met QGIS en Erdas. Dit is zeer interessant voor (freelance) data-analisten, GIS specialisten, middelgrote ingenieursbureaus, aannemers en adviesbureaus.

3 dagen – Apeldoorn – €1595,-

QGIS Natuurmonumenten

Op afroep in overleg bij u of op een van onze locaties

De cursus QGIS Natuurmonumenten  is bedoeld voor alle medewerkers van Natuurmonumenten.  Als voorkennis is QGIS Intro wel fijn maar niet noodzakelijk.

2 dagen – Prijs: N.O.T.K.

QGIS Landschappen

Op afroep in overleg bij u of op een van onze locaties

De cursus QGIS Landschappen is bedoeld voor alle medewerkers van de Landschappen en tijdens deze cursus geven wij u een overzicht van de mogelijkheden van QGIS. Als voorkennis is QGIS Intro wel fijn maar niet noodzakelijk.

2 dagen – Prijs: N.O.T.K.

ArcGIS Desktop KernGIS

Op afroep in overleg bij u of op een van onze locaties

Deze training is geschikt voor mensen die ArcGIS Desktop in de Basis al kennen. Met deze opleiding leert u te werken met KernGIS, een applicatie dat gebaseerd is op ArcGIS, en specifiek gericht is op het inwinnen, beheren en bewerken van geo-informatie van Rijkswaterstaat objecten in de openbare ruimte.

2 dagen – €895,-

Sluit Menu
×

Winkelmand