Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

Copernicus Programma, werken met terra bytes aardobservatie data.

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

Deze cursus duurt 3 dagen en kost €1595,-.  en er wordt gewerkt met QGIS en Erdas. Dit is zeer interessant voor (freelance) data-analisten, GIS specialisten, middelgrote ingenieursbureaus, aannemers en adviesbureaus. Wij verzamelen de aanmeldingen voor deze cursus en bij 5 aanmeldingen gaat het door. 

Copernicus is het Earth Observation Programma van de Europese Unie. Families van satellieten, de Sentinels, observeren de aarde voortdurend. Copernicus bouwt voort op een constellatie van satellieten die dagelijks miljoenen waarnemingen doen. Daarnaast beheren zij ook een wereldwijd netwerk van duizenden land-, lucht- en zee-gebaseerde sensoren om de meest gedetailleerde beelden van de aarde te creëren. Deze technologische evolutie, met name wat betreft beschikbaarheid en toegankelijkheid, heeft Copernicus tot de grootste aanbieder van ruimtegegevens gemaakt en produceert momenteel 12 terabytes per dag. De overgrote meerderheid van de gegevens en informatie die wordt geleverd door de Copernicus Space-infrastructuur. De Copernicus-services worden beschikbaar gesteld en zijn gratis en volledig toegankelijk voor elke burger en elke organisatie overal ter wereld. 

Leerdoelen van deze cursus:

  • onderzoek kunnen doen met deze zee aan data
  • nieuwe business ontdekken en exploiteren
  • data gebruiken in eigen bijhoudingsprocessen
  • zelf onderzoek kunnen doen naar de climate change

Inhoud

In deze 3-daagse cursus gaat u meerdere soorten van data, zowel raster, als vector downloaden van Copernicus en daar interessante analyses mee doen met behulp van QGIS en Erdas.

 

Voer de volgende code in: captcha

Sluit Menu
×

Winkelmand