Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

Web GIS

De bekende GIS leveranciers hebben een goede oplossing om geografische data organisatie breed in een webgis beschikbaar te maken. Er zijn daarnaast ook oplossingen in de markt die gebaseerd zijn op parallel geschakelde ( open source ) geoservers waarmee een organisatie zeer snel kan beschikken over een  geavanceerde webgis voor een klein bedrag per maand.

GeoApps

In overleg met de leverancier MapGear.

Het innovatieve platform GeoApps biedt alle tools om geodata online te publiceren in overzichtelijke, aantrekkelijke kaarten: met een kaartviewer of embedded in uw website of applicatie. De viewer heeft een strak en eigentijds uiterlijk, is zeer gebruiksvriendelijk en aan te passen op al uw wensen.

 

Aantal dagen – 1- Prijs: i.o. met de leverancier MapGear

GeoServer

Maandelijks roulerend over de locaties Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven en Rotterdam.

Het verzorgt het aanbieden van uw geoinformatie (shapefiles, OracleSpatial, PostGIS, rasterdata en meer) in de vorm van open webservices (WFS,WMS maar ook GeoJSON,KML, PDF en meer). Dit is een belangrijke bouwsteen in uw Open Source WebGIS straat en een naadloze integratie met uw desktop GIS-applicatie.

1 dag – €495,-

ArcGIS Online

Maandelijks roulerend over de locaties Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven en Rotterdam. 

Als voorkennis is ArcGIS Desktop Basisgewenst. Het ArcGIS-platform brengt kaarten, apps, data en mensen bij elkaar om slimmere beslissingen te nemen en innovatie mogelijk te maken in uw organisatie. Het is een online, samenwerkend web-GIS waarmee u kaarten, scènes, apps, lagen, analyses en gegevens kunt gebruiken, maken en delen.

3 dagen – €1195,-

StreetSmart

Op afroep bij u op locatie

Street Smart is de nieuwe interactieve web viewer voor alle CycloMedia content, Cyclorama’s, LuchtfotoNL, NederlandObliek en LiDAR puntenwolken. Street Smart heeft nu vrijwel alle functionaliteiten die ook in GlobeSpotter zitten plus nog een aantal extra interessante mogelijkheden. We helpen u graag verder op weg met StreetSmart met name bij het geschikt maken voor vele andere geodata.

1 dag  –  € 695,–

Sluit Menu
×

Winkelmand