Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties. Bijna alle cursussen kunnen ook online gevolgd worden.

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

Drones met Python

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

Drones met Python

De cursus Drones met Python duurt 3 dagen en kost €1295,-. Basiskennis van Python is vereist. In deze cursus maakt u kennis met het programmeren van Drones met Python. Daarvoor gaan de cursisten samen met de docent eerst een programmeeromgeving opzetten. Er wordt gewerkt met een AR.Drone 2.0.

Inhoud

We gaan de volgende stappen doorlopen. Eerst gaan we onze IDE (Eclipse) Downloaden en installeren. Daarna zullen we leren omgaan met de DroneKit Python Eclipse. Waarna we verbinding zullen gaan maken met wifi. Vervolgens gaan we een onze eigen drone project opzetten. Als laatste zullen we applicaties gaan schrijven voor de drone.

Leerdoelen van deze cursus:

  • Na deze cursus kunt u zelfstandig simpile python programma's schrijven voor drones
  • U bent bekend geworden met de belangrijkste bibliotheken van python voor het werken met hardware in het algemeen en drones in het bijzonder

Bekijk de cursus Python Basis voor het leren programmeren met Python.

Voer de volgende code in: captcha

Sluit Menu
×

Winkelmand