Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

Trainee Gwenda Sanders - Werkvoorbereider

Geo-ICT Trainee Gwenda bij Geo-ICT Training Center, Nederland

Mijn naam is Geo-ICT Trainee Gwenda en ik woon in Deventer. In 2012 ben ik afgestudeerd in Tourism en Management aan de Hogeschool Saxion. De banenmarkt voor dit vakgebied was echter niet goed in die periode en daarom heb ik allerlei andere functies aangepakt. Tijdens mijn studie heb ik voor het eerst gehoord over GIS en het toepassen van kaarten. Dit vond ik erg interessant. Bij Geo-ICT Training Center, Nederland volgde ik cursussen landmeetkunde, QGIS en ArcGIS.

Daarna werd ik gedetacheerd als werkvoorbereider bij aannemer Visser en Smit. Visser & Smit Hanab, onderdeel van VolkerWessels, is specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leidingen en kabelinfrastructuur. Visser & Smit Hanab draagt bij aan een duurzame samenleving. Samen met haar klanten willen  zij de energietransitie realiseren en versnellen. Met daarbij de focus op vakmensen op gebied van elektra, windmolens, zonneparken, warmtenetwerken, waterstof en geothermie.

Na ruim 1,5 jaar detachering ben ik nu overgenomen door Visser en Smit. Daar ben ik nu binnengekomen als hbo-er met enkele jaren werkervaring en ik heb het prima naar mijn zin.

Kortom: werken als een van de Geo-ICT Trainees bij Geo-ICT Training Center, Nederland kan ik iedereen aanraden.

Geo-ICT Trainee Gwenda is in ieder geval erg tevreden over hoe het gegaan is.