Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

Trainee Kaj Verswijver - GIS Specialist

Geo-ICT Trainee Kaj bij Geo-ICT Training Center, Nederland

Mijn naam is Geo-ICT Trainee Kaj Verswijver, een flexibele werknemer met kennis van Geo-ICT en Milieukunde. Nadat ik het mbo ICT(4) heb afgerond ben ik gaan werken bij call center Online Bosch. Na verloop van tijd had ik toch weer zin om verder te studeren en ben ik hbo Milieukunde gaan doen. Tijdens mijn milieukunde opleiding kwam ik in contact met geografie en de digitale verwerking van informatie. Met mijn ICT voorkennis was het voor mij een logische stap mij te specialiseren in het digitaal oplossen van geografische vraagstukken.

Om mij verder te verdiepen in de Geo-ICT heb ik de minor geo-informatica gevolgd aan het Van Hall Larenstein College in Velp. Vanuit Geo-ICT Training Center in Apeldoorn ben ik ingezet op projecten in de geo-sector. Het eerste half jaar zat ik als GIS specialist gedetacheerd bij het Waterschap Hollandse Delta.

Dit was in Ridderkerk en dat is niet bepaald in de buurt van mijn woonplaats Raalte maar ik wou graag ervaring opdoen als GIS specialist. Bij het waterschap heb ik dan ook met ArcGIS Desktop en FME Desktop een aantal complexe GIS analyses gedaan.

Daarna werd ik ruim 1,5 jaar ingezet als GIS Specialist bij Mateboer Groep BV, een familiebedrijf in Zwolle en Kampen, dat bestaat uit de drie werkmaatschappijen Bouw, Projectontwikkeling en Milieutechniek. Daar heb ik het erg naar mijn zin en na de detachering ben ik overgenomen door Mateboer.

Tijdens mijn detacheringen heb ik ook ervaring opgedaan met QGIS, PostGIS/PostGreSQL en Python programmeren. Geo-ICT Training Center, Nederland zoekt voortdurend nieuwe Geo-ICT Trainees. Heb je ook interesse in een baan of cursus bij Geo-ICT Training Center? Benader me dan gerust via LinkedIn.