Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

Functie: Leidingbeheerder

Omschrijving

De Leidingbeheerder bij Geo-ICT Training Center, Nederland past als operator CAD / GIS toe bij het beheer van leidingen. Mede door de wet WION zijn alle leidingbeheerders bezig met het compleet maken en verbeteren van de kwaliteit van de leidingenregistraties. Met verschillende methoden en technieken traceert de medewerker leidingbeheer deze leidingen om ze in kaart te brengen. Een voorbeeld van zo’n methode is een grondradar. Miljoenen huisaansluitingen worden daarnaast in het buitenland gedigitaliseerd om daarna in Nederland verwerkt te worden in de bronsystemen.

De medewerker Leidingbeheer bij Geo-ICT Training Center beheerst SmallWorld GIS. De medewerker leidingbeheer wordt vanuit Geo-ICT Training Center, Nederland ingezet bij opdrachtgevers. De medewerker begint als junior Leidingbeheerder. In deze functie is hij of zij bezig met administratieve en geometrische gegevensverwerking. Al studerend groeit de medewerker door naar senior Leidingbeheer specialist.

  • Info aanvragen over functie uit de catalogus
    Opleiding

    De Leidingbeheerder bij Geo-ICT Training Center beheerst SmallWorld GIS. De medewerker leidingbeheer wordt vanuit Geo-ICT Training Center, Nederland ingezet bij opdrachtgevers.

    De medewerker begint als junior Leidingbeheerder. In deze functie is hij of zij bezig met administratieve en geometrische gegevensverwerking. Al studerend groeit de medewerker door naar senior Leidingbeheer specialist.