Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

50 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online), In company 

Geo-ICT Trainee (mbo/hbo/wo) - Platform voor starters in de geosector

Geo-ICT Training Center, Nederland - Platform voor starters in de geosectorIets voor jou?

Doorlopend, gedurende het gehele jaar,  nemen we mbo, hbo en wo afgestudeerden van alle studierichting aan. 

Voorbeelden?

Klik op: Trainees die al aan de slag zijn gekomen

Mee helpen aan de geo-informatie voorziening voor het bouwen van duizenden woningen, de energietransitie, het aanpassen aan de klimaatverandering en watermanagement. 

  • Wil je werken als Geo-ICT trainee in de sterk groeiende geo-sector? En wil je starten met een salaris tussen de € 1750,- en €2400,-?
  • Heb je een afgeronde mbo, hbo diploma of wo diploma en wil je binnenkort starten in je (eerste) betaalde baan? En in je eerste leaseauto gaan rijden?
  • Als platform voor starters in de geosector hebben velen een goede start gegeven. Bij de start volg je een aantal CAD en GIS cursussen.
  • Wil je eventueel naast je werk nog een erkend deeltijd hbo Geo-ICT (BSc)  of MSc diploma halen? Dan ga je in deeltijd verder sturen bij Geo-ICT Studeren.
  • Heb je interesse? Blader dan ook even door onze cursuscatalogus en onze functiecatalogus. En bekijk onze blogs en onze video’s.

 
    Geo-ICT Training Center, Nederland heeft in afgelopen jaren enkele honderden afgestudeerden een goede start op de arbeidsmarkt gegeven. Ga jij ook op weg met ons?

    Geo-ICT Training Center, Nederland - Platform voor starters in de geosector