Geo-ICT Training Center, Nederland

200 cursussen, 20 online supports,

60 moocs, 10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

Werk naar werk scholingstrajecten

 

Werk naar Werk trajecten

Geo-informatie wordt o.a. gebruikt voor de energietransitie, voor het aanpassen aan de klimaatverandering en voor grote bouw en infra projecten. Dat is zo belangrijk dat je er goed de kost mee kunt (gaan) verdienen.

Hoe werkt het?

 1. Eén van onze scholingstrajecten die hier links in het menu staat ziet u eventueel wel zitten. En u mailt uw CV naar: info@geo-ict.nl. 
 2. Wij nemen per mail en eventueel telefonisch contact met u op en we bespreken de mogelijkheden.
 3. Voordat de scholing gaat starten komt u voor een intakegesprek naar Apeldoorn. U krijgt dan van ons de studieboeken en een laptop met de benodigde software.
 4. De leergang gaat starten. Een lesdag duurt van 9.00 tot 16.00 uur. U kunt per lesdag kiezen of u naar Apeldoorn komt of dat u de les online mee volgt.
 5. De looptijd van de leergang is 3 weken. Per week heeft u ongeveer 6 a 10 uur zelfstudie.
 6. Na dit werk naar werk traject heeft u én een goed CV én goede kennis waarmee de kans op werk groot is. Wij kijken ook voor u rond in ons netwerk van o.a. uitzendbureaus, detacheringsbureaus, softwarebureaus, Ingenieursbureaus, Gemeenten, Waterschappen, Provincies en leidingbeheerders.

BAG Medewerker

Vooraf stuur u uw CV naar info@geo-ict.nl en daarna volgt een intakegesprek. We gaan samen werken aan uw CV en u volgt de 4-daagse Leergang BAG

BGT Medewerker

Vooraf stuur u uw CV naar info@geo-ict.nl en daarna volgt een intakegesprek. We gaan samen werken aan uw CV en u volgt de 4-daagse Leergang BGT

BIM medewerker

Vooraf stuur u uw CV naar info@geo-ict.nl en daarna volgt een intakegesprek. We gaan samen werken aan uw CV en u volgt de 4-daagse Leergang BIM.

Na deze opleiding bent u inzetbaar als

CAD/ GIS Tekenaar, Werkvoorbereider Bouw

Vooraf stuur u uw CV naar info@geo-ict.nl en daarna volgt een intakegesprek. We gaan samen werken aan uw CV en u volgt de 6-daagse Leergang Bouw

Na deze opleiding bent u inzetbaar als 2D en 3D tekenaar en werkvoorbereider in de bouw. U zorgt ervoor dat al het kaartmateriaal voor bouwprojecten beschikbaar komt.

CAD/GIS Tekenaar / Werkvoorbereider Civiel

Vooraf stuur u uw CV naar info@geo-ict.nl en daarna volgt een intakegesprek. We gaan samen werken aan uw CV en u volgt de 6-daagse Leergang Civiel.

Na deze opleiding bent u inzetbaar als 2D en 3D tekenaar en werkvoorbereider in de civiele techniek. Jij zorgt ervoor dat al het benodigde kaartmateriaal voor een civiel project snel op tafel komt.

Geo Data-analist

Vooraf stuur u uw CV naar info@geo-ict.nl en daarna volgt een intakegesprek. We gaan samen werken aan uw CV en u volgt de 8-daagse Leergang Data-analyse en GIS.

GIS Specialist / ArcGIS

Vooraf stuur u uw CV naar info@geo-ict.nl en daarna volgt een intakegesprek. We gaan samen werken aan uw CV en u volgt de 6-daagse Leergang GIS Specialist

Na deze opleiding bent u inzetbaar als Junior GIS specialist.

Hydrograaf

Vooraf stuur u uw CV naar info@geo-ict.nl en daarna volgt een intakegesprek. We gaan samen werken aan uw CV en u volgt de wereldwijd erkend CAT-B opleiding Hydrografie.

Na deze opleiding bent u inzetbaar als (assistent) hydrograaf.

Landmeter

Geo-ICT Training Center, Nederland, Omscholen tot LandmeterVooraf stuur u uw CV naar info@geo-ict.nl en daarna volgt een intakegesprek. We gaan samen werken aan uw CV en u volgt de 4-daagse Leergang Landmeetkunde.

Na deze opleiding bent u inzetbaar als assistent landmeter voor het Kadaster of bij grote Bouw- en infra projecten. Er zijn metingen die eenvoudig zijn met de huidige hulpmiddelen. Dat is mooi om mee te beginnen.

Later in uw loopbaan doet u ook complexe metingen en / of metingen waar heel veel van af hangt. Alles moet nauwkeurig worden gemeten en berekend. Een kleine afwijking tijdens de bouw kan enorme gevolgen hebben voor het bouwwerk, de planning, kosten en veiligheid van het project.

Landmeetkundigen zorgen dat infra projecten vooraf goed zijn ingemeten en uitgezet. Ze meten continu of de bouw en aanleg precies volgens tekening verloopt. Precisiewerk dus.

Maatvoerder

Geo-ICT Training Center, Nederland - omscholen Maatvoerder

Vooraf stuur u uw CV naar info@geo-ict.nl en daarna volgt een intakegesprek. We gaan samen werken aan uw CV en u volgt de 4-daagse Leergang Maatvoerder.

Na deze opleiding bent u inzetbaar als (assistent) maatvoerder grote bouw- en infra projecten, groenprojecten, bodemprojecten en archeologische projecten. Er zijn maatvoeringen die eenvoudig zijn te doen met de huidige hulpmiddelen. Dat is mooi om mee te beginnen. Later in uw loopbaan doet u ook complexe maatvoeringen waar heel veel van af hangt. Alles moet nauwkeurig worden berekend en uitgezet worden. Een kleine afwijking tijdens de bouw kan enorme gevolgen hebben voor het bouwwerk, de planning, kosten en veiligheid van het project.

Maatvoerders zorgen dat infra projecten vooraf goed zijn ingemeten en uitgezet. Ze meten continu of de bouw en aanleg precies volgens tekening verloopt. Precisiewerk dus. Onderstaande video van Ingenieursbureau Coenradie geeft een mooi beeld van maatvoeren in de bouw. 

3D Scanoperator

Vooraf stuur u uw CV naar info@geo-ict.nl en daar na volgt een intakegesprek. We gaan samen werken aan uw CV en u volgt de 4-daagse Leergang 3D scanoperator. Na deze opleiding bent u inzetbaar als 3d scanner en ben je ook instaat de ingewonnen puntwolken te verwerken tot een basis 3D model.
  • Geo-ICT Training Center, Nederland is een platform voor Geo-ICT Trainees in de geo-sector
  • In deze sector wordt de komende jaren veel nieuwe personeel gevraagd. We leiden Geo-ICT Trainees doelgericht ( zie onze functiecatalogus ) op en helpen ze aan de slag in ons boeiende vakgebied.
  • Door onze opdrachtgevers wordt ons voortdurend om personeel gevraagd.