Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties. Bijna alle cursussen kunnen ook online gevolgd worden.

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

GeoWebCache

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

De cursus GeoWebCache duurt 1 dag en kost €495,-.  In toenemende mate worden kaarten via Web GIS ontsloten voor het grote publiek. Dit brengt met zich mee dat kaarten intensiever gebruikt worden, met mogelijk verlies aan interactiviteit door trage respons. Door gebruik te maken van tiling en caching kunt u enorme snelheidswinst boeken en blijft de performance ook bij intensiever gebruik aan de verwachtingen voldoen. Een succesvol voorbeeld van tiling en caching oplossing is Ruimtelijkeplannen.nl. GeoWebCache is een veel gebruikte OpenSource oplossing om tiling en caching te implementeren.

Inhoud

In deze cursus gaat u actief aan de gang met GeoWebCache. De doelgroepen voor deze cursus zijn: Applicatiebeheerders. Enige voorkennis van XML en GIS is niet noodzakelijk maar wel handig. Verder is het handig als je iets van ervaring hebt met WFS en WMS inrichten. We gaan in deze cursus eerst in op tiling en caching. Vervolgens kijken we naar de Koppeling met ArcGis. Vervolgens zal er een kleine workshop GeoWebCaching zijn. Waarbij we hetgeen we geleerd hebben in de praktijk verwerken.

Leerdoelen van deze cursus

  • In deze opleiding leert u in uw eigen omgeving een tiling en caching oplossing toe te passen op basis van GeoWebCache.

Bekijk al onze cursussen op alfabet.

Voer de volgende code in: captcha

Sluit Menu
×

Winkelmand