Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

40 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online) , bij u in company 

Cursus: Google Maps en Python

Omschrijving

De cursus Google Maps en Python programmeren duurt 2 dagen en kost € 995.

Basiskennis van Python is een pré. Iedereen maakt wel eens gebruik van Google Maps. Om een route te bepalen of om even op de kaart kijken. Google maakt het mogelijk om deze kaartgegeven ook toe te passen in applicaties van derden. De web services van Google Maps zijn een verzameling HTTP-interfaces voor Google-services die geografische gegevens ontsluiten. Door gebruik te maken van de services van Google worden de gegevens snel, betrouwbaar en actueel aangeboden. Met de Python client voor Google Maps Services kan worden gewerkt met de webservices van Google Maps.

Inhoud Cursus: Google Maps en Python

Tijdens deze cursus wordt ten eerste bekeken wat een web service is en welke er beschikbaar zijn. Daarna zal er een connectie gelegd worden naar deze webservice en gaan we kijken hoe je een URL opbouwt hiervoor. We gaan ook gebruik maken van de client libraries en de Python Client for Google Maps Services.

De cursist omvat de functionaliteit van de volgende API's:

Leerdoelen tijdens deze cursus:

  • Inschrijven


    ApeldoornOnline

    Groepskorting

    Indien u meerdere cursisten aanmeldt voor deze cursus geldt een korting van 25% op de 2e cursist, 50% op de 3e cursist en 75% op de 4e, 5e, 6e ,7e en 8e cursist.

    Wellicht heeft u ook interesse in: