Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties. Bijna alle cursussen kunnen ook online gevolgd worden.

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

Google Maps

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

Deze cursus Google Maps duurt één dag en kost €595,-.  Iedereen heeft het wel eens gebruikt, Google Maps. Het is een zeer bruikbare tool om een route te maken of om bepaalde locaties op de wereld te vinden. Meestal wordt hiervoor de site van Google gebruikt. Maar het is ook mogelijk om Google Maps in je eigen webapplicatie te integreren. Dit geeft je de mogelijkheid om verschillende functionaliteiten naar je eigen hand te zetten. Het kan bezoekers van je website extra informatie verschaffen over informatie op jouw webapplicatie.

Inhoud

In de cursus Google Maps zal ten eerste in worden gegaan op het verkrijgen van een Google Maps API “key”. Deze hebben we nodig om gebruik te mogen maken van de Google Maps API. Daarna zullen we met behulp van Javascript, CSS en HTML de wel bekende kaarten in de browser presenteren. Daarna zal worden ingegaan op allerlei opties en functionaliteiten die aan de kaart kunnen worden toegevoegd. Zo zullen de onderwerpen markers, events, infoboxen, map widgets, google street view en geocoding uitgebreid aan bod komen.

Na deze cursus bent je in staat om:

  • De kaart te integreren in je eigen webapplicatie
  • Bekend zijn met alle opties en mogelijkheden die de Google Maps API kaart biedt
  • Simpele informatie uit kaart kunnen halen

Bekijk al onze cursussen op alfabet.

Voer de volgende code in: captcha

Sluit Menu
×

Winkelmand