Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

Cursus: iBeacons Android

Omschrijving

De cursus  iBeacons Android duurt 3 dagen en kost € 1295.

iBeacons zijn hard op weg de belangrijkste tools te worden voor Indoor-plaatsbepaling. In deze cursus leert u hoe u iBeacons kunt gebruiken in applicaties op Android devices. Enige programmeer ervaring is noodzakelijk. U kunt bijvoorbeeld de Basiscursus Python volgen om een idee te krijgen.

iBeacon is een naam die door Apple in het leven is geroepen bij de lancering van iOS 7 en haakt in op de advertentiemodus van BLE(Bluetooth Low Energy)-apparaten. Bovendien is het scannen van beacons in iOS op besturingssysteem-niveau geïntegreerd. Je kunt je als app dus abonneren op deze service en zodra het OS een beacon scant waarin jouw app geïnteresseerd is, kun je daarop handelen.

Inhoud Cursus: iBeacons Android

Aan de orde komen: het opzetten van het testen iBeacons, verschillende soorten iBeacons, het downloaden van de gratis programma’s voor het bouwen van beacon mobiele apps, het testen van uw indoor-plaatsbepalings app, uw app publiceren in de Google App Store.

Leerdoelen tijdens deze cursus:

  • Inschrijven

    Cursus volgen in ApeldoornCursus Online volgen

    Groepskorting

    Indien u meerdere cursisten aanmeldt voor deze cursus geldt een korting van 25% op de 2e cursist, 50% op de 3e cursist en 75% op de 4e, 5e, 6e ,7e en 8e cursist.

    Wellicht heeft u ook interesse in: