Geo-ICT Training Center, Nederland

200 cursussen, 20 online supports,

60 moocs, 10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

Cursus: iBeacons Android

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

De cursus  iBeacons Android duurt 3 dagen en kost €1295,-.

Groepskorting: Indien u meerdere cursisten aanmeldt voor deze cursus geldt een korting van 25% op de 2e cursist, 50% op de 3e cursist en 75% op de 4e,5e,6e,7e en 8e cursist.

iBeacons zijn hard op weg de belangrijkste tools te worden voor Indoor-plaatsbepaling. In deze cursus leert u hoe u iBeacons kunt gebruiken in applicaties op Android devices. Enige programmeer ervaring is noodzakelijk. U kunt bijvoorbeeld de basiscursus python volgen om een idee te krijgen.

iBeacon is een naam die door Apple in het leven is geroepen bij de lancering van iOS 7 en haakt in op de advertentiemodus van BLE(Bluetooth Low Energy)-apparaten. Bovendien is het scannen van beacons in iOS op besturingssysteem-niveau geïntegreerd. Je kunt je als app dus abonneren op deze service en zodra het OS een beacon scant waarin jouw app geïnteresseerd is, kun je daarop handelen.

Inhoud cursus

Aan de orde komen: het opzetten van het testen iBeacons, verschillende soorten iBeacons, het downloaden van de gratis programma's voor het bouwen van beacon mobiele apps, het testen van uw indoor-plaatsbepalings app, uw app publiceren in de Google App Store.

Leerdoelen van deze cursus

  • Je kan zelfstandig iBeacons programmeren
  • Na deze cursus ben u in staat om een volledig functionerende mobiele app te maken met iBeacon triggers.