Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties. Bijna alle cursussen kunnen ook online gevolgd worden.

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

iBeacons iOS

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

De cursus programmeren met iBeacons iOS duurt 3 dagen en kost € 1295,–. iBeacons zijn hard op weg de belangrijkste tools te worden voor Indoor-plaatsbepaling. In deze cursus leert u hoe u iBeacons kunt gebruiken in applicaties op Apple devices. Enige voorkennis met programmeren is noodzakelijk, zo kunt u de basiscursus Python volgen om de basiskennis eigen te maken.

iBeacon is een naam die door Apple in het leven is geroepen bij de lancering van iOS 7 en haakt in op de advertentiemodus van BLE(Bluetooth Low Energy)-apparaten. Bovendien is het scannen van beacons in iOS op besturingssysteem-niveau geïntegreerd. Je kunt je als app dus abonneren op deze service en zodra het OS een beacon scant waarin jouw app geïnteresseerd is, kun je daarop handelen.

Inhoud

Aan de orde komen: het opzetten van het testen iBeacons, verschillende soorten iBeacons, het downloaden van de gratis programma's voor het bouwen van beacon mobiele apps, het testen van uw indoor-plaatsbepalings app en hoe uw app te publiceren in de Apple App Store.

Leerdoelen van deze cursus

  • Na deze cursus ben u in staat om een volledig functionerende mobiele app te maken met iBeacon triggers.

Voer de volgende code in: captcha

Sluit Menu
×

Winkelmand