Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

40 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online), In company 

Cursus: Intro Copernicus Cloud Platform Onda

De cursus Intro Copernicus Platform Onda duurt 2 dagen en kost €995,-.

Omschrijving

Het platform Ondo biedt gecentraliseerde toegang tot de gegevens, informatie van Copernicus en tools voor de verwerking van die gegevens. 

Inhoud

Om de toegang tot de gegevens te vergemakkelijken en te standaardiseren heeft de Europese Commissie de vijf Cloud platformen laten bouwen. De platformen bieden gecentraliseerde toegang tot de gegevens, informatie van Copernicus en tools voor de verwerking van die gegevens. Deze platforms worden DIAS genoemd: Data and Information Access Services (Diensten voor toegang tot gegevens en informatie).

Één van deze platformen is Onda. Het platform maakt het voor de gebruiker mogelijk gegevens en informatie van Copernicus te zoeken, bewerken, verwerken en te downloaden. Het biedt toegang tot de Sentinel-gegevens van Copernicus en tot de informatieproducten van de zes operationele diensten van Copernicus, in combinatie met Cloud tools.

Daarnaast is toegang mogelijk tot aanvullende commerciële gegevens  en tot extra aanbiedingen op het vlak van ondersteuning of prioriteit. Gebruikers van Onda kunnen nieuwe toepassingen ontwikkelen en hosten in de Cloud.

In deze cursus wordt u door een ervaren specialist door alle mogelijkheden heen geleid. U gaat zelf al een echte data-analyse opzetten en een applicatie ontwikkelen.

Tijdens deze cursus leert u het platform kennen en voert u onder begeleiding van de docent een aantal oefeningen uit.

Dagindeling

Leerdoelen

  •  


    ContactlesOnline mee doen

    NeeJa
    Creodias