Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

40 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online) , bij u in company 

MOOC: Leer de FOSS4G Stack: QGIS 3 Desktop

Omschrijving

In deze cursus leert u het meest populaire Open Source desktop GIS pakket: QGIS. We beginnen met de basis van QGIS 3 Desktop en gaan daarna verder met meer geavanceerd gebruik van de software.

Deze cursus maakt gebruik van echte gegevens uit Tompkins County, New York en kan naadloos worden geïntegreerd met andere GISadvisor-cursussen waar u Postgres/PostGIS, GDAL, Geoserver en Python kunt leren. U zult QGIS verkennen en daarbij werken met raster-, vector- en attribuutgegevens. Nog belangrijker: nadat u de basis van QGIS heeft geleerd, simuleert u enkele praktijkvoorbeelden van GIS-projecten en ruimtelijke analyse.

Of u nu QGIS voor uw werk moet leren of helemaal klaar wilt zijn om op FOSS4g dat grote interview af te handelen, deze cursus bereidt u voor op het werken met de ins en outs van QGIS en geeft u zelfvertrouwen in het communiceren met andere GIS-experts.

Het curriculum is zo ontworpen dat u kunt beginnen met deze cursus of met een van de anderen. Ze zullen naar elkaar verwijzen en omdat ze in hetzelfde geografische gebied blijven, zullen alle cursussen dezelfde gegevens gebruiken. Terwijl u elke cursus doorloopt, zult u ervaring opdoen met alle verschillende delen van de FOSS4g-stack.

Leerdoelen tijdens deze cursus:

  • Ja, ik wil deze MOOC doen

 

    U heeft voor een directe betaling gekozen
    U heeft voor een betaling per factuur gekozen

    Wellicht heeft u ook interesse in: