Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

40 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online) , bij u in company 

Leergang: Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT)

Omschrijving

Deze leergang BGT duurt 4 dagen en kost €1695.

Om de gegevens te kunnen delen, zet de Nederlandse overheid een Stelsel van Basisregistraties op. In het kader van de basisregistratie BGT verzamelt de medewerker BGT gegevens die van belang zijn. Dit vak kenmerkt zich door een hoge mate van interactiviteit tussen docent en deelnemers. Daarnaast hebben de docenten ruime praktijkervaring opgedaan bij verschillende gemeenten, waardoor veelvuldig met concrete voorbeelden gewerkt wordt en opgedane ervaringen uitvoerig besproken worden.

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens deze cursus:

U leert met AutoCAD BGT kaarten maken. U gaat met AutoCAD kaarten bewerken en u leert geometrie fouten, zoals undershoots, overshoots, dubbele, overlappende lijnen, op te lossen. U doet diverse oefeningen met GBKN en Beheerkaarten Groen en Wegen en aan het einde van deze cursus levert u een (deel) BGT kaart op. Door deze oefeningen krijgt u inzicht in het hoe en wat van de BGT-Objecten.

Leerdoelen tijdens deze cursus:

  • Inschrijven


    ApeldoornOnline

    Groepskorting

    Indien u meerdere cursisten aanmeldt voor deze cursus geldt een korting van 25% op de 2e cursist, 50% op de 3e cursist en 75% op de 4e, 5e, 6e ,7e en 8e cursist.