Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

40 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online) , bij u in company 

Leergang: Kadaster

Omschrijving

De opleiding leergang Kadaster duurt 4 dagen en kost €1695,-.                      

Bij wet is geregeld dat iedereen kadastrale metingen mag doen. Alle metingen die gedaan worden zijn echter pas rechtsgeldig als het aan de voorwaarden van het Kadaster voldoet. In deze leergang leert u landmetingen uit te voeren conform de vereiste richtlijnen van het Kadaster.

Deze cursus is interessant voor geo-informatici en landmeters. Er staat iedere maand een leergang Kadaster gepland. Bij minimaal 3 cursisten gaat de leergang door.

Na de Leergang Kadaster bent u inzetbaar als (assistent) landmeter bij het Kadaster zelf of bij één van de diverse landmeetbedrijven die werkzaamheden uitvoeren voor het Kadaster. 

In deze leergang Kadaster gaat u aan de slag met het opzetten, uitvoeren en inmeten van grenzen. Tijdens de cursus leert u landmeetkundige veldschetsen te maken. De metingen worden ingevoerd in het pakket MOVE3 waarmee u controleert of de meting voldoet aan de eisen die het Kadaster aan een meting stelt.  U leert ook de meetresultaten in de juiste CAD / GIS formaten te zetten en een correcte levering te doen aan het Kadaster. 

De docent geeft demo’s en daarna doet u diverse praktijkoefeningen.

Onze lesmethode

  • Inschrijven


    ContactlesOnline mee doen