Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

Cursus: MicroStation Rendering

Omschrijving

De MicroStation Rendering cursus duurt 2 dagen en kost €895,.

Renderen met MicroStation is uitermate interressant voor architecten, engineurs, en CAD operators die betrokken zijn bij het maken van 3D ontwerpen.

Inhoud Cursus: MicroStation Rendering

In deze cursus leert u de basisbeginselen van het renderen met MicroStation. Als voorkennis is MicroStation 3D Modeling vereist. Na 2 dagen heeft u een goed begin. De onderwerpen die behandeld worden in deze cursus zijn: Cameras, Materialen, Belichting, Omgeving instellen, Rendering. U leert effectief environment maps, sky cilinders en procedure texturen te gebruiken. Met het toepassen van foto realistische materialen zoals water, glas, bomen, grass, en steen kunt u effecten creëren zoals u ze buiten ziet. Met lichttechnieken kunt u een setting binnen’s huis of buiten’s huis nabootsen tijdens de dag, nacht, zonsopgang of zonsondergang. Ook kunt u uw eigen materialen gebruiken of geavanceerde belichtingstechnieken zoals raytracing en particle tracing leren.

Leerdoelen tijdens deze cursus:

  • Inschrijven

    Cursus volgen in ApeldoornCursus Online volgen

    Groepskorting

    Indien u meerdere cursisten aanmeldt voor deze cursus geldt een korting van 25% op de 2e cursist, 50% op de 3e cursist en 75% op de 4e, 5e, 6e ,7e en 8e cursist.

    Wellicht heeft u ook interesse in: