Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

40 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online), In company 

Cursus: MicroStation Rendering

Versie:  MicroStation Connect of MicroStation V8i

De MicroStation Rendering cursus duurt 2 dagen en kost €895,.

Omschrijving

Renderen met MicroStation is uitermate interessant voor architecten, engineurs en CAD operators die betrokken zijn bij het maken van 3D ontwerpen.

Inhoud

In deze cursus leert u de basisbeginselen van het renderen met MicroStation. Als voorkennis is MicroStation 3D Modeling vereist.         De onderwerpen die behandeld worden in deze cursus zijn: Camera’s, Materialen, Belichting, Omgeving instellen, Rendering. U leert effectief environment maps, sky cilinders en procedure texturen te gebruiken. Met het toepassen van foto realistische materialen zoals water, glas, bomen, grass en steen kunt u effecten creëren zoals u ze buiten ziet. Met lichttechnieken kunt u een setting binnenshuis of buitenshuis nabootsen tijdens de dag, nacht, zonsopgang of zonsondergang. Ook kunt u uw eigen materialen gebruiken of geavanceerde belichtingstechnieken zoals raytracing en particle tracing leren.

Dagindeling

Leerdoelen

  • Basis principes leren kennen van renderen.
  • Verschillende technieken gebruiken.
  • Eigen materialen gebruiken.

  • De cursisten kunnen werken met laptops van Geo-ICT Training Center maar mogen ook hun eigen laptop meebrengen.
  • De cursisten hebben zelf bij de leverancier, Bentley, een login waarmee ze gebruik kunnen maken van een MicroStation Licentie.
  • Dit hebben zij bij hun werkgever of toekomstige werkgever. Het kan ook zijn dat zij daarop vooruitlopend tijdelijk gebruik maken van een trial licentie.


    ContactlesOnline mee doen

    NeeJa