Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

40 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online) , bij u in company 

Online Support: Snel aan de slag in de geosector

Omschrijving

Deze Online Support Snel aan de slag in de geo-sector duurt één dag en kost  €595,- 

De geo-sector is een groeimarkt en er is veel behoefte aan nieuwe mensen die ICT beheersen, kennis hebben van de verschillende soorten geo-informatie, en de fantasie en creativiteit hebben om out of the box te denken en nieuwe oplossingen en toepassingen te bedenken. De geo-sector is nodig en belangrijk als het gaat over de grote thema’s van deze tijd: de energietransities, het tekort aan woningen en het kunnen anticiperen op en aanpassen aan de klimaatveranderingen.

Het is ons in de laatste jaren gelukt om diverse mensen, zowel jong als oud, vanuit verschillende vakgebieden, aan de slag te helpen in de geo-sector. In deze dag ga ik samen met u kijken wat uw achtergrond is, wat uw interesses zijn, en wat uw zwakke en sterke punten zijn. We gaan uw CV opwerken naar een CV dat interessant is voor de geo-sector en we gaan kijken welke cursussen en opleidingen u nog zou moeten volgen. Deze cursussen en opleidingen mag u dan bij ons volgen met 20% korting.

We gaan uw CV en uw LinkedIn-profiel perfectioneren zodat u een goed visitekaartje heeft. Met dat visitekaartje ga ik voor u mijn netwerk benaderen om te kijken of we ingangen kunnen vinden.

  • Inschrijven