Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

Over ons en wat wij bieden

Geo-ICT Training Center, Nederland, platform voor Geo-ICT professionals, is een opleidingsinstituut voor geo-informatie. We werken samen met professionals in andere landen en we dragen onze kennis over middels cursussen, moocs en online support. Daarnaast nemen we voortdurend Geo-ICT trainees aan die meedoen aan onze cursussen. De geosector heeft de komende jaren honderden nieuwe professionals nodig.

Onze cursussen worden ook aangeboden vanuit: Springest, Edubookers, StudyTube, CLS Trainingen en we zijn lid van Geobusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland. Geo-ICT Training Center, Nederland is rechtstreeks leverancier van Geo-ICT, GIS, CAD, Geodesie personeel van onder andere: Alliander, Yacht, Continu, Technicum, Maandag, Or-Quest, Tog Nederland, Loket31, RPS Landmeten, IGL Landmeten.

  • Geo-ICT Training Center, Nederland - Het water komt en wij zijn er klaar voorDe geosector zorgt voor het vullen en bijhouden van de diverse Geo Basisregistraties zoals BAG en BGT. Bij wet is geregeld wie er verantwoordelijk voor is. Alles wordt periodiek geleverd aan de landelijke voorziening en iedereen kan het gebruiken.
  • Dat doen we goed in Nederland. Door toepassen van Informatie Technologie en Communicatie (ICT ) lukt het ons steeds beter deze registraties bij te houden en bruikbaar te maken voor alle andere vakgebieden.
  • We gaan deze basisregistraties 3 dimensionaal maken en we  zullen niet schromen om van iedere stad in Nederland een digitaal 3D city-model te maken. De bouwsector mag dit 3D model, die we natuurlijk BIM-proof maken, gebruiken om een stad aan de kust die onder dreigt te lopen in bijvoorbeeld Drenthe opnieuw te printen. Als het water komt zijn we er dan klaar voor?
  • Zo dragen we bij aan de grote thema’s van deze tijd: aanpassen aan de klimaatveranderingen, de energie transitie en het bouwen van duizenden nieuwe woningen.