Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

50 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online), In company 

Over ons en wat wij bieden

Geo-ICT Training Center, Nederland, platform voor Geo-ICT professionals, is een opleidingsinstituut voor geo-informatie. We dragen onze kennis over middels cursussen, moocs en online support. Daarnaast nemen we voortdurend Geo-ICT trainees aan die meedoen aan onze cursussen. De geosector heeft de komende jaren honderden nieuwe professionals nodig. 

 • Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van de  Nederlandse Raad voor Training en Opleiding ( NRTO ). We houden ons aan de gedragscode en de algemene voorwaarden van de NRTO.
 • Onze cursussen staan ook op de portalen: Opleiding.nl, Springest, Edubookers, StudyTube en CLS Trainingen.
 • Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van Geo-informatie Nederland en rechtstreeks leverancier van Geo-ICT, GIS, CAD, Geodesie personeel van onder andere: Alliander, AnteaGroup, Continu,
  Facto-Geo, Geomaat, Geomij, Hepro Meetdiensten, IGL Landmeten, Ingenieursbureau MUG, Kempkes Landmeten, Lycense, Maandag, Mateboer, MeetBV, Or-Quest, Prisma Groep, RPS Landmeten, Technicum
  Tog Nederland en Yacht.
 • De geosector zorgt voor het vullen en bijhouden van de diverse Geo Basisregistraties zoals BAG en BGT. Bij wet is geregeld wie er verantwoordelijk voor is. Alles wordt periodiek geleverd aan de landelijke voorziening en iedereen kan het gebruiken.
 • We gaan deze basisregistraties 3 dimensionaal maken en we zullen niet schromen om van iedere stad in Nederland een digitaal 3D city-model te maken. De bouwsector mag dit 3D model, die we natuurlijk BIM-proof maken, gebruiken om een stad aan de kust die onder dreigt te lopen in bijvoorbeeld Drenthe opnieuw te printen. 
 • Wilt u meer informatie over ons en wat wij bieden mail ons dan op: info@geo-ict.nl
 • Zo dragen we bij aan de grote thema’s van deze tijd: aanpassen aan de klimaatveranderingen, de energie transitie en het bouwen van duizenden nieuwe woningen.

Geo-ICT Training Center, Nederland
Hoofdstraat 20
7311 KB Apeldoorn

Beschikt over het keurmerk van de NRTO branch-organisatie:

Geo-ICT Training Center, Nederland - Over ons en wat wij bieden

Onze opleidingen vallen onder de STAP subsidie:

Geo-ICT Training Center, Nederland - Onze opleidingen vallen onder de STAP subsidie