Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

Medewerker Opleidingen Peter Schols bij Geo-ICT Training Center, Nederland

Mijn naam is Peter Schols en ik woon in Dieren. Ruim 3 jaar werk ik nu als medewerker opleidingen bij Geo-ICT Training Center. Tijdens mijn hbo opleiding Natuur en Bosbeheer (BSc) heb ik ook een GIS minor gevolgd. Toen ik bij Geo-ICT Training Center kwam viel ik meteen met de neus in de boter. Bij Natuurmonumenten hebben we 140 boswachters een QGIS opleiding gegeven. 

Naast mijn werk heb ik een aantal vakken bij de hbo ICT – Geo-ICT van NOVI gevolgd en daarna een pre-master GIS bij Vrije Universiteit in Amsterdam. Thans volg ik daar de master Geograpical Information Sciences (MSc), internationaal bekend als UNIGIS. In deze 3 jaar heb  ik veel bijgeleerd. Naast het geven van QGIS, ArcGIS cursussen geef ik nu ook MicroStation en Python programmeer cursussen. Tussendoor heb ik nog een deeltijd detachering van een jaar als GIS specialist bij de Provincie Overijssel gedaan. 

Heb je interesse om docent te worden bij ons? Benader mij dan gerust via Linkedin.

 

Sluit Menu
×

Winkelmand