Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties. Bijna alle cursussen kunnen ook online gevolgd worden.

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

PowerCivil Basis

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

De cursus PowerCivil V8i Basis duurt 3 dagen en kost € 1050,-. In deze basiscursus krijgt de cursist een overzicht van alle civieltechnische functies in PowerCivil.

Inhoud

In deze cursus PowerCivil V8i Basis oefent de cursist met al deze functies terwijl hij een engineering proces doorloopt die begint met het genereren van een bestaand digitaal terrein model. Daarna komen de objectgeoriënteerde module ‘surface modeling’ en de verschillende ontwerp componenten aan de orde. Uiteindelijk komen we in de eindfase van de project cyclus waarin ook een aantal belangrijke onderwerpen worden behandeld. Kortom: in deze cursus krijgt u diepgaande uitleg over de terminologie, de theorie, en het toepassen van Power Civil, terwijl u er een aantal praktische oefeningen mee doet.

Leerdoelen tijdens deze cursus:

  • Leren werken met civieltechnische functies
  • Werken met surface modeling
  • De terminologie kennen

Bekijk al onze cursussen op alfabet.

Voer de volgende code in: captcha

Sluit Menu
×

Winkelmand