Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

Cursus: Praktisch Laserscannen

Omschrijving

De cursus Praktisch Laserscannen duurt 3 dagen en kost €1495,–.

De cursus gaat door bij minimaal 3 kandidaten. Het is geschikt voor landmeters, operators die lasercandata willen verwerken, en projectleiders. De laatste jaren neemt de laserscantechniek een enorme vlucht. Zowel de hardware als software zijn gebruikersvriendelijker geworden zodat deze voor een breder publiek geschikt zijn.

Inhoud Cursus: Praktisch Laserscannen

Tijdens de cursus Praktisch Laserscannen leert u de basisbegrippen van laserscannen, hoe u een laserscanmeting opzet, de kwaliteit kunt toetsen en uiteindelijk het resultaat kunt verwerken tot een eindproduct. Deze cursus is onafhankelijk van apparatuur of software. De nadruk ligt dan ook op de geodetische en kwalitatieve aspecten van laserscannen. De theorie wordt afgewisseld met praktijkoefeningen. Na de cursus bent u in staat te kiezen tussen verschillende  typen scanners, heeft u een overzicht van de beschikbare verwerkingsoftware en kunt u zelfstandig een scanproject uitvoeren.

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens deze cursus:

  • Inschrijven

    Cursus volgen in ApeldoornCursus Online volgen


    Groepskorting

    Indien u meerdere cursisten aanmeldt voor deze cursus geldt een korting van 25% op de 2e cursist, 50% op de 3e cursist en 75% op de 4e, 5e, 6e ,7e en 8e cursist.

    Leerdoelen tijdens deze cursus: