Geo-ICT Training Center, Nederland

200 cursussen, 20 online supports,

60 moocs, 10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

Cursus: Projectwise Gebruik

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

De cursus ProjectWise V8i Gebruik duurt 1 dag en kost € 595,-. 

Groepskorting: Indien u meerdere cursisten aanmeldt voor deze cursus geldt een korting van 25% op de 2e cursist, 50% op de 3e cursist en 75% op de 4e,5e,6e,7e en 8e cursist.

ProjectWise is speciaal ontwikkeld voor technische documenten in architectuur, constructie, building, plant en infrastructurele projecten. Het voorziet in indexeringen en zoek mogelijkheden, waaronder zoeken op keywords, document-attributen en zoeken op geografische locatie. Daarnaast biedt ProjectWise functionaliteit voor het gebruik van document workflows, inclusief een uitgebreide rechtenstructuur voor het verlenen van toegang tot documenten aan geautoriseerde personen.

Inhoud

In de cursus ProjectWise V8i Gebruik wordt u kort wegwijs gemaakt in de achtergrond en de werkwijze van ProjectWise. Daarna leert u nieuwe documenten aanmaken, het in- en uitchecken van documenten, beheren en bewerken van documenten, versies beheren en documenten-sets maken. U leert gebruik maken van de vele zoekmogelijkheden, het filteren van de zoekresultaten en het aanpassen van de informatieschermen naar uw eigen behoefte. De docent behandelt de theorie en begeleidt de cursisten met de oefeningen. Iedere cursist heeft een eigen werkplek. Een groep bestaat maximaal uit 8 cursisten. De cursisten leren door het te doen, en worden voorzien van goed cursusmateriaal. Het is in overleg mogelijk dat de cursisten voorbeelden aandragen uit hun eigen praktijk. Na het volgen van de cursus is men in staat het geleerde meteen in de praktijk toe te passen.

Leerdoelen tijdens deze cursus:

  • Leren werken met ProjectWise V8i
  • Nieuwe documenten aanmaken en beheren
  • Zoeken en filteren