Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties. Bijna alle cursussen kunnen ook online gevolgd worden.

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

Python en Blockchains

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

Deze cursus duurt 2 dagen en kost € 995,-. Basiskennis van Python is vereist als voorkennis.  In deze cursus leer je in basis hoe je met Python een blockchains kunt ontwikkelen. We focussen ons hierbij op details. Aan de hand van een uitgebreid voorbeeld krijgt u kennis van de voor- en nadelen van blockchains. Een blockchain is in feite een gedistribueerde database met een verzameling aan regels ten aanzien van het toevoegen van data in de database.

Inhoud

In de cursus creëren we eerst een transactie pool van inkomende transacties en valideren deze transacties voordat we er een block van maken. Daarna maakt u gebruik van een hash function om een ‘fingerprint’  van transacties te maken. Deze hash function linkt alle blocks aan elkaar.

Leerdoelen van deze cursus:

  • Je snapt de verschillende concepten die bij belangrijk zijn bij het bouwen van een blockchain
  • De cursist kan een simpele blockchain met python maken
  • Je kan een hash functie gebruiken om data te beveiligen

Voer de volgende code in: captcha

Sluit Menu
×

Winkelmand