Geo-ICT Training Center, Nederland

200 cursussen, 20 online supports,

60 moocs, 10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

Cursus: Python Gevorderd

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

De cursus Python Gevorderd duurt 4 dagen en kost 1950,- Deze cursus is bedoeld voor Python developers die meer willen weten over de Python taal en die zich willen bekwamen in geavanceerde aspecten van Python. Tijdens de cursus Python Programmeren Gevorderd komen geavanceerde aspecten van de programmeertaal Python aan de orde, die de development van Python-software vereenvoudigen en versnellen. Zo komen modules en packages aan de orde, en leren deelnemers packages uploaden en installeren in een virtuele omgeving. Tevens wordt aandacht besteed aan het benaderen van XML en JSON-data, en wordt besproken hoe logging kan worden geïmplementeerd in Python-programma's.

Voorts komen iterators aan de orde, die lazy evaluation mogelijk maken, evenals generators en coroutines waarmee concurrent geprogrammeerd kan worden. Er wordt ingegaan op decorators, waarmee functionaliteit - zoals caching en proxying - aan bestaande functies en classes kan worden toegevoegd. In de module Patterns wordt de Python-implementatie van verschillende Design Patterns behandeld en wordt vervolgens aandacht besteed aan hoe deze in de Python Library zijn geïmplementeerd. Ook komen geavanceerde features, zoals metaprogramming, aan de orde. Vervolgens wordt ingegaan op de creatie van processes en threads, synchronisatie tussen threads en het optimaliseren van de performance van Python-code.

Ook wordt interprocescommunicatie door middel van sockets en pipes besproken. Ten slotte komen unit en mock testing aan bod in het kader van test automation.

Leerdoelen van de cursus:

  • Packages uploaden en installeren in een virtuele omgeving
  • Het implementeren van logging in Python-programma’s
  • Gebruik maken van lazy evaluation
  • Functionaliteit toevoegen aan bestaande functies
  • Optimaliseren van de performance van Python-code

Bekijk al onze cursussen op alfabet.

    Voer de volgende code in: captcha