Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties. Bijna alle cursussen kunnen ook online gevolgd worden.

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

SAS Visual Data Mining and Machine Learning

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

De cursus SAS Visual Data Mining and Machine Learning duurt 2 dagen en kost 995 euro. Deze cursus geeft je een theoretische basis voor SAS Visual Data Mining and Machine Learning, als ook de ervaring van het gebruik van de tool door de SAS Visual Analitics interface. In de cursus leer je interactief verschillende Machine Learning modellen en technieken toepassen.

De SAS software ondersteunt het end-to-end data mining and machine learning proces met een sterke visuele- en programmeer interface. De software behandeld alle taken binnen de life-cycle van analytics op een geautomatiseerde manier. Bezoek de speciaal op Machine Learning ingerichte website van SAS voor meer informatie over de kracht van de software van SAS voor Data Mining en Machine Learning.

Inhoud

In de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Introductie SAS Visual Data Mining and Machine Learning
  • Machine Learning algoritmen (neural networks, support vector machines, forests, gradient boosting)
  • Model validatie en implementatie
  • Factorization Machines

Wil je meer weten over de software van SAS? Bekijk dan ook de cursussen SAS Visual Analytics en SAS Visual Statistics.

Voer de volgende code in: captcha

Deze pagina als PDF lezen? Klik dan op de knop hieronder.

Sluit Menu
×

Winkelmand