Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties. Bijna alle cursussen kunnen ook online gevolgd worden.

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

Scrum Master GIS

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

De cursus Scrum Master duurt 2 dagen en kost €1100,-. Scrum is een Agile-aanpak die kan worden gebruikt bij het in teamverband ontwikkelen en onderhouden van software. Scrum is een procesraamwerk dat al meer dan 25 jaar wordt gebruikt voor het managen van complexe productontwikkeling en biedt alle ruimte voor het inzetten van verschillende processen en technieken. Scrum geeft inzicht in de effectiviteit van het productmanagement van het ontwikkelteam. Dit inzicht geeft het team de mogelijkheid te verbeteren. Scrum wordt door steeds meer organisaties geadopteerd voor productontwikkeling; het biedt duidelijk inzicht in de voortgang van de software ontwikkeling en kent weinig overhead. Scrum is gebaseerd op de theorie van empirische procesbesturing, ofwel het empirisme. Empirisme gaat er vanuit dat kennis ontstaat uit ervaring en het nemen van beslissingen op basis van wat bekend is. Scrum gebruikt een iteratieve, incrementele aanpak om voorspelbaarheid te optimaliseren en risico’s te beheersen.

De Scrum Master heeft de verantwoordelijkheid een ontwikkelteam dat Scrum gebruikt zo effectief mogelijk te laten werken. Hij of zij zorgt ervoor dat Scrum op de juiste manier wordt toegepast en dat het team daardoor optimaal presteert. De Scrum Master is een dienend leider en is de schakel tussen het team en de rest van de organisatie.

Leerdoelen van deze cursus Scrum Master

  • Leren kennen van de voordelen van het agile gedachtegoed
  • Leren werken met Scrum.
  • Leren wat de verantwoordelijkheden zijn van Scrum Master,
  • Leren wat de plaats en de rol van de Scrum Master is in het perspectief van het gehele GIS Scrum team.
  • Inzicht in wat een Scrum Team succesvol maakt en dat staat en valt met een gemotiveerd team waarin alle rollen zijn vertegenwoordigd en in balans zijn.

Bekijk al onze cursussen op alfabet.

Voer de volgende code in: captcha

Sluit Menu
×

Winkelmand