Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

50 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online), In company 

Cursus: Google Sketchup Gevorderd

De cursus duurt 1 dag en kost € 695,- excl. BTW.

Omschrijving

In de cursus Google SketchUp Gevorderd worden de complexere functies van SketchUp Pro behandeld. Als voorkennis is Sketchup Basis vereist.

Inhoud

Tijdens de training zal de nadruk liggen op het zo goed en professioneel mogelijk opzetten van de 3D-tekeningen. Er wordt dieper ingegaan op de componenten, intersect with model, afbeeldingen projecteren op gekromde vlakken, sandbox tools en layout. Tevens leren de deelnemers goed om te gaan met het maken/bewaren van bibliotheken. Het gebruik van een bibliotheek wordt vaak geplaatst op een server en is zodoende toegankelijk voor alle medewerkers. Wanneer u als zelfstandige werkt met bibliotheken kunt u hier veel voordeel uit halen.

Dagindeling

Tijdens de cursusdag zult u aan de slag gaan met de complexere functies van SketchUp Pro. Na een korte uitleg van de docent gaat u aan de slag met oefeningen om deze functies onder de knie te krijgen. Op deze dag gaan we onder andere aan de slag met het werken met bibliotheken, het maken van animaties, het importen van DWG-tekeningen en het opzetten van presentaties in diverse schalen.

Leerdoelen

  • Gebruik maken van geavanceerde functies
  • Werken met bibliotheken
  • Het importeren van DWG-tekeningen
  • Het maken van animaties
  • Het instellen van de transities
  • Het opzetten van presentaties in diverse schalen en aanzichten vanuit diverse richtingen met SketchUp

    NeeJa


    Wellicht heeft u ook interesse in: