Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

40 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online) , bij u in company 

Cursus: Streetsmart

Omschrijving

De cursus StreetSmart duurt 1 dag en kost € 695,-

StreetSmart is de nieuwe interactieve web viewer voor alle CycloMedia content, Cyclorama’s, LuchtfotoNL, NederlandObliek en LiDAR puntenwolken. Street Smart heeft nu vrijwel alle functionaliteiten die ook in GlobeSpotter zitten plus nog een aantal extra interessante mogelijkheden. Zo ondersteunt Street Smart ook de weergave van de dieptecylorama en de puntenwolk op basis van LiDAR. Street Smart is gebaseerd op HTML5 technologie en is sneller, eenvoudiger in gebruik en veiliger dan zijn voorganger GlobeSpotter.

Inhoud Cursus Streetsmart: 

StreetSmart is heel gemakkelijk in het gebruik. Veel mensen gebruiken niet alleen voor data van Cyclomedia maar ook voor vele soorten andere data. In deze cursus StreetSmart zal onze docent u helpen om deze data in de goede vorm te zetten zodat u het in kunt laden in StreetSmart. U geeft vooraf aan ons door welke problemen u tegenkomt en wat u wilt leren.

  • Inschrijven


    ApeldoornOnline

    Groepskorting

    Indien u meerdere cursisten aanmeldt voor deze cursus geldt een korting van 25% op de 2e cursist, 50% op de 3e cursist en 75% op de 4e, 5e, 6e ,7e en 8e cursist.

    Wellicht heeft u ook interesse in: