Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

50 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online), In company 

Cursus: StreetSmart

De cursus StreetSmart duurt 1 dag en kost € 695,- excl. BTW.

Omschrijving

StreetSmart is de nieuwe interactieve web viewer voor alle CycloMedia content, Cyclorama’s, LuchtfotoNL, NederlandObliek en LiDAR puntenwolken. 

Inhoud

Street Smart heeft nu vrijwel alle functionaliteiten die ook in GlobeSpotter zitten plus nog een aantal extra interessante mogelijkheden. Zo ondersteunt StreetSmart ook de weergave van de diepte-cylorama en de puntenwolk op basis van LiDAR. StreetSmart is gebaseerd op HTML5 technologie en is sneller, eenvoudiger in gebruik en veiliger dan zijn voorganger GlobeSpotter.

StreetSmart is heel gemakkelijk in het gebruik. Veel mensen gebruiken het niet alleen voor data van Cyclomedia, maar ook voor vele soorten andere data. In deze cursus StreetSmart zal onze docent u helpen om deze data in de goede vorm te zetten zodat u het in kunt laden in StreetSmart. U geeft vooraf aan ons door welke problemen u tegenkomt en wat u wilt leren.

Dagindeling

De cursus begint met een korte presentatie over de mogelijkheden van StreetSmart. Hierna gaat u zelf aan de slag met het inladen van data en dit in de goede vorm zetten. Deze cursus biedt veel ruimte voor eigen inbreng van de cursisten. Afhankelijk van hun vragen en problemen kan het programma worden aangepast.

Leerdoelen

  •  De cursist is bekend met de mogelijkheden van StreetSmart
  • De cursist weet hoe hij data moet importeren en manipuleren in StreetSmart
  • De cursist heeft antwoord gekregen op de vragen die hij heeft meegebracht

    NeeJa


    Wellicht heeft u ook interesse in: