Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

Cursus: SuperMap 2D Basis

Omschrijving

De cursus SuperMap 2D Basis duurt 3 dagen en kost €1395,-.

In deze training leert u omgaan met SuperMap GIS. SuperMap GIS is ontwikkeld door SuperMap Software Co. en is een complete integratie van een reeks GIS-platformsoftware.Hieronder vallen Desktop GIS, Service GIS, Component GIS, Mobile GIS-platforms en instrumenten voor de productie, verwerking en beheer van ruimtelijke gegevens. Door voortdurende technologische innovatie, marktonderzoek en ervaringen heeft SuperMap GIS een goed GIS-softwaremerk gebouwd.

Inhoud Cursus SuperMap 2D Basis: 

U leert hoe u lagen in vector formaat en raster formaat over elkaar kunt leggen. Ook leert u per laag instellen op welke schaal de objecten zichtbaar worden in de kaart. Er wordt tevens aandacht besteed aan tekstlabels, uitwisseling met andere systemen, en thematische presentaties. Na de cursus bent u een professionele gebruiker van SuperMap GIS. Een onderwerp die wij gaan aanstippen in de cursus is het algemeen gebruik van SuperMap GIS. Waarna we een verscheidene aantal lagen zullen toevoegen. Aan deze laag kunnen wij allerlei teksten en labels plaatsen. Ook kunnen er thematische weergaven worden gemaakt. Als laatste twee onderdelen zullen we onze kaarten leren presenteren en hoe we deze kunnen plotten. Wij kijken daarna nog even kort naar de uitwisseling met office. U doet hierbij diverse oefeningen met kaarten vanuit verschillende disciplines.

Leerdoelen tijdens deze cursus:

  • Inschrijven

    Cursus volgen in ApeldoornCursus Online volgen


    Groepskorting

    Indien u meerdere cursisten aanmeldt voor deze cursus geldt een korting van 25% op de 2e cursist, 50% op de 3e cursist en 75% op de 4e, 5e, 6e ,7e en 8e cursist.

    Wellicht heeft u ook interesse in: